Yasak olduğu halde 62.606 vaka var

Hocam aşılar o kadar iyi korumuyor. Herkesin aşılanması yetmez. Çift maske takma zorunluluğu gelmesi gerektiğini düşünüyorum. Onlar ile virüsü kapmak veya bulaştırmak çok zor.
Astım hastasıyım okulum var nefes darlığı ve kronik hastalığım var , lütfen.
 
Zamanında okulumda 4 sınıf karantinaya alınmasına rağmen biz okula gidiyorduk, servisler söylemek istemiyorum kucak kucağaydık ilk gün servise bindiğimde yüzüm bembeyaz oldu doluluk yüzünden ve ben küçük bir şehirdeydim büyük şehirleri düşünemiyorum, kantin bölümü falan sıra vardı arka arkaya tek bir kişi bakıyordu kantine bir korona olsa o adam bütün okul olurdu şaka falan değil, ben ilk gittiğimde sınıftan bazı öğrencileri alıp yeni sınıf acarlar sıra aralığı olur diye çünkü sınıf hayli doluydu ama olmadı ben böyle bir sağlık sisteminden bu sonucu acık ve net bekliyordum daha da ilerleyecek herkes dikkatli olsun.
Bol bol limon kolanyası içmeyi unutmayın.
 
Son düzenleme:
Ablam bir hastanede tıbbı sekreter olarak çalışıyor. Bir gün bir hasta antikor testi olduğunda vücudundaki antikor sayısı 4000 civarı çıkmış. (bu neredeyse adama kovid işlemiyor anlamına geliyor, antikor ne kadar fazla ise virüsün etkisi ve o kişiye bulaşma riski o kadar az.) Adamın anlattığına göre kendisi alman aşısı (BioNTech) olmuş. Türkiye'de ise aşılı insanların antikor sayısı sadece 500 civarı. Türkiye'de aşıların gerçekten koruduğunu düşünmüyorum. Sanki saf suyu basıp gönderiyor gibiler. 🤔
 
Bugün 17 Nisan cumartesi saat 22.00 civarı. Vaka sayısı 62.606. bugün bildiğim kadarıyla ülke genelinde uygulanan sokağa çıkma yasağı var fakat bugünkü vaka sayısı 62.606. bugün yasak var mıydı yoksa bir tek ben mi evdeydim? Alınan önlemler bence yeterli kalmıyor şöyle tam yasak gelse vaka sayısının 5 6 bin civarına iniceğene eminim. Sizin bu konudaki düşünceleriniz neler? Haklı mıyım? (her gün vaka sayısıyla ilgili konu açacağım)

Vatandaslarimiz dikkat etmez ise yasaklar bahane.
 
Bugün 17 Nisan Cumartesi saat 22.00 civarı. Vaka sayısı 62.606. Bugün bildiğim kadarıyla ülke genelinde uygulanan sokağa çıkma yasağı var fakat bugünkü vaka sayısı 62.606. Bugün yasak var mıydı yoksa bir tek ben mi evdeydim? Alınan önlemler bence yeterli kalmıyor şöyle tam yasak gelse vaka sayısının 5 6 bin civarına iniceğene eminim. Sizin bu konudaki düşünceleriniz neler? Haklı mıyım? (Her gün vaka sayısıyla ilgili konu açacağım)
Suriyeliler her yerde 😐
 

Yeni konular

Geri
Yukarı