Yaşam tarzınız nedir?

Şöyle ufak bir apartmanda ufak bir evim olsun, zaten şu anda öyle bir evde oturuyoruz ama büyüyüncede olsun istiyorum, Beyaz renkli Volvo S90 tankım olsun, bir tane Casper excalibur bilgisayarım olsun, son olarak kankam her zaman kankam kalsın.
 
Göl evinde bir villa, bu evin etrafı tamamen çam ağaçları ile kaplı ormanlık şehirden uzak, kalabalıktan uzak olmasını isterdim. Bu villa da 2,5GB hızında fiber internet ve kışları buraya 40-50cm kar yağmasını isterdim ve yazları da buranın ne soğuk, ne sıcak ne de kuru bir hava olmasını isterdim.

Göl'e bakarken çay içmek, kitap okumak ve villanın içinde gerçek bir şömine ve içine kömür falan atıp onun ısısıyla ve kömürün ateşle yanarkenki sesiyle ısınmak ve uyumak isterdim. Kışın bu villanın etrafına kar yağdıktan sonra karların içinde mangalda acılı kangal sucuk yapıp ekmek arası yemek isterdim.

Burada ölene kadar ömrümü huzur içinde sessizlik içinde geçirmek ve sonra hayata gözlerimi yummak.

Yaşam tarzım olarak bu tam benlik bir olay.
 
Yaşlardan dolayı böyle düşünüyor olabilirsiniz ama bazılarınızın düşündüğünüz olaylar ilk basamak olarak sahip olabileceğiniz durumlar. Lütfen daha güzel hedeflere odaklanın. Küçümsemek için değil. Zaten bunun bilincinde olan bir kişi bu durumları çok basit bir şekilde gerçekleştirebilir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı