Yaşama amacımız nedir?

The Walking Dead'i bitirmek (8. Sezondayim), hollow Knight silksong oynamak. GTA 5 bitirmek (%8'inde falanim). Bir de RDR3 oynamadan ölmek istemiyorum. Bunlar beni hayatta tutan şeyler.

Yaşama amacım ölünceye kadar yaşamak. Bu ifade bir miktar şaka gibi geliyor ama bunu söylerken Gündüz Vassaf'ın Cehenneme Övgü kitabına atıfta bulunuyorum.

Yaşama amacım benim eğlenmek olur muhtemelen ve ailem hayatımda bir işe girince ileride elime geçen parayı biriktirmeden fazla yana değilim açıkçası evlenmeyide düşünmüyorum hayatıma şöyle yön vereceğim kendimi geliştireceğim o parayla gideceğim mesela şu anda gidiyorum gym ye devam edeceğim genelde konser vb tarzı mekanlarda takılcam sevgilim olsa yeterli evlenmeyi düşünmüyorum ama sevgili olur takılmalık bir tane sonra işte ülke ülke dolaşmak istiyorum ve hayalim olan mesleği yazılımcı olmayı istiyorum hayatıma bu şekil yön vereceğim ailemlede ilgileneceğim ihtiyaçları varsa alacağım bu tarz şeyler onun harici parayı yemek çoğu insana mantıksız gelsede illa bir gün öleceğiz ve bence mantıklı olan bu hayatın keyfini sürmek tabii ki dediklerim Türkiye de zor ama ben bunun hayalini kuruyorum yaşama amacım bu oyun oynamakta hobimdir kendime ait güzel bir gamer odası da isterdim açıkçası.

Yaşama amacım yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…