Cebrail yalcin
Hectopat
O zaten bir fiyasko be hocam 300 bin TL ye araba mi olur Allah askina.Aynen aynen 2011'de güya yollarda olacak yerli arabaya da öyle diyorlardı.![]()
O zaten bir fiyasko be hocam 300 bin TL ye araba mi olur Allah askina.Aynen aynen 2011'de güya yollarda olacak yerli arabaya da öyle diyorlardı.![]()
Fiyasko değil işte de neyse.O zaten bir fiyasko be hocam 300 bin TL ye araba mi olur allah askina.
Valla sürekli de harık harıl çalışıyolar haberimiz yok. Fabrikaların hepsini satarken güzeldi ne ara çalışmaya başladılar?Tekstil konusunda, geri dönüşüm konusunda vs. olsun harıl harıl çalışıyorlar. Bazı parçaların üretimini de yurt dışındaki fabrikalara yapıyorlar. Ülkede evet kriz var ama bu politik bir kriz değil siyasi bir kriz.
Fiyasko değil işte de neyse.
Ülkedeki her fabrika devletin değil. KARDEMİR gibi ağır sanayiler de var bu ülkede. Şu an da bu durumda olmamızın sebebi yanlış politikalar izlenmesi ve artık yatırımcıların ülkeden çekilmesi. Her yere binlerce sanayi açarak iş hallolmuyor. Bu ürünleri kime satacaksın? Türkiye'de şu an ekonomik bir kriz değil politik bir kriz var köküne kadar. Berat Albayrak istifa ettiğinde doların ani düşüşünü kendi gözlerinizle gördünüz. Yatırımcılar şu an da TR'ye gelmek istemiyor.Valla sürekli de harık harıl çalışıyolar haberimiz yok. Fabrikaların hepsini satarken güzeldi ne ara çalışmaya başladılar?
Kardeşim enflasyon deniliyor işte buna. Alım gücünün düşmesi sadece burgerle ile de alakalı değil. Ülkede üretim yok ki. Dışa bağımlılık oranı yüksek.Abi TR deki olayi ben anlayamiyorum?
Hollandada Macdonald's da en ucuz burger 2.5 Euro TR de ise 30 TL.
Bu nasil oluyor miller?
Öyle...Bir loca var. Türkiye en kötüsü, en berbatı, en dandiği... Hayatında yaşadığı mahalleden dışarı çıkmamış oysa ki...
Türkler kadar kendi ülkesini kötüleyen bir ülke toplumu daha görmedim.![]()
Kardeşim enflasyon deniliyor işte buna. Alım gücünün düşmesi sadece burgerle ile de alakalı değil. Ülkede üretim yok ki. Dışa bağımlılık oranı yüksek.
Aynı şekilde ayçiçeği, şeker, et, süt...Peki TR'de encok uretilmesine ragmen neden findik hala tavan fiyatta hocam?
Yine yurt disina satip cok kar etmek icin mi?
Benzin fiyatlarından vesaire. Öyle ışınlanıp gelmiyor fındıklar.Peki TR'de encok uretilmesine ragmen neden findik hala tavan fiyatta hocam?
Yine yurt disina satip cok kar etmek icin mi?
Sebebi ÜFE ve gıda enflasyonu keza bilmeni isterim ki o 30 TL diye yakındığın fiyat yakın zaman içerisinde dâhâ da artacak.Abi TR deki olayi ben anlayamiyorum?
Hollandada Macdonald's da en ucuz burger 2.5 Euro TR de ise 30 TL.
Bu nasil oluyor miller?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.