Yaşanılan ildeki en yüksek internet altyapısı olan bölge nasıl bulunur?

Web üzerinden sorgulanamıyor ev taşımadan önce bende böyle bir site araştırdım fakat bulamadım ilgili internet sağlayıcısının olduğu merkez binaya gidip sormuştum fakat binadan binaya bile değişebiliyor.

Hocam sorum aslında şu şekilde; benim yaşadığım bina 100 Mbps destekliyor, ben 100'den yüksek veya 1000 falan var mıdır diye merak ediyorum.

Amasya'da yaşıyorum. Yaşadığım ildeki altyapısı en iyi olan yeri sorgulatabileceğim bir yer var mıdır?

Hocam benim istediğim ildeki en yüksek hızı göstermesi, sorgu atmadan tüm sonuçları görmeyi istiyorum tabii böyle bir şey varsa, çünkü nereninki nasıl bilmediğimden tek tek sorgulatmak çok uzun sürer binlerce bina var.

KS altyapı sorgulaması istemiyor, en yüksek olan yani 1gbps net veren yeri bulmak istiyor. Tek tek bütün adreslere baksın mı bu link ile. :)

Bu arada KS, öyle bir yöntem yok maalesef. Mesela eski adresimde 50mbps kullanıyordum, 50 metre ileride 1000mbps kullanan vardı ama benim haberim hiç olmadı. Olsa o sokağa taşınırdım. :)

TT u arayıp sormuştum, 1gbps veren adres söyleyin taşınacam filan diye yani o kadar kafaya koymuştum ama tabi ki böyle bir bilgi veremediler.

Kendi binamınkini biliyorum. Ben bu ilde daha iyisi var mı, varsa neresi onu merak ediyorum.

Öyle genel bir harita sadece TT'de bulunur hocam. Size vereceğim tavsiye şudur. Şehrinizde popüler ve güzel olan yerlerdeki adresleri kontrol edin.
Fiber olan yere taşınmak istiyorum derseniz, kiralık veya satılık beğendiğiniz dairelere altyapı sorgulaması gerçekleştirin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı