Yaşım 15 boyum 168

Onlar daha büyük sıkıntı :) arabada satılanlara asla güvenmem yıllardır da almayız. Tabii tercih sizin. Kefir derken fermente olmuş ürünleri söylüyorum. Doğru kullanılırsa sıkıntı olmaz ama yoğurt daha da iyi olur. Ancak bunların da etkisi sanıldığı gibi çok büyük olmayacak.

Bitkisel bazlı da kalsiyum içeren besinler var ama çok takılmaya gerek yok. Düzgün beslenilmesi kafi. Bir besine abartı değer yüklemek yanlış olur. Medyatik doktorlar bunu çok yapar özellikle. Büyütürler de büyütürler :) bir de gıda fobisi yaratırlar neyse o başka konu :)

Ya onlar evet bir tık öyle ama bu yüzden ısıtılması gerekiyor dedim vallaha bilemem ben nar bal ceviz karıştırıp yiyorum tavsiye ederim :)

Ya onlar evet bir tık öyle ama bu yüzden ısıtılması gerekiyor dedim vallaha bilemem ben nar bal ceviz karıştırıp yiyorum tavsiye ederim :)
Bal tüketmiyorum maalesef. İyi bal bulmakta sıkıntı ve daha yeni tokluk şekerim yüksek çıktı. Bu yüzden dikkat ediyordum artık daha da etmem gerekiyor.

Sağlıklı beslenmek bile artık lüks oldu maalesef. Bir de organik diye bir bela çıkarttılar. Yediklerimizin besin değeri düşükmüş diye takviyeleri ittiriyorlar millete oradan da korku yaratıp takviyelere mecburmuşuz gibi bir algı oluşturuluyor maalesef. Hadi b12 ve d(k2) vitamini tamam o ayrı. Ama magnezyum, omega 3, c vitamini VS. VS.

Bu aralar şu doktoru takip ediyorum. Artık bıktım açıkçası beslenmeyle ilgili şeyleri izlemekten sürekli dönüp dolaşıp milletin kafasını karıştırmaktan başka bir işe yaramıyorlar. Oğuzhan Uğur'a yazdım çıkartın şu doktorları tartıştırın bilimsel olarak bir sonuca varılsın artık dedim :)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kardiyobey diye takip ettiğim doktoru eleştiren video yapmış. Alttaki yazıda şöyle bir cümlesi vardı.

İnsanların bulanan aklının farkındayım, tıp dünyasında farklı görüşler var sanıyorlar :) Çünkü sosyal medya ve tv'lerde her ülkede toplasan 10-20'şer tane marjinali tıp dünyasının bir tarafı zannediyorlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı