B BitikBirİnsanEvladı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2019 Mesajlar 2.857 Makaleler 1 Çözümler 12 5 Nisan 2021 #1 Arkadaşlar Yasuo mainim sizce istatistiklerim nasıl? https://www.leagueofgraphs.com/tr/summoner/champions/yasuo/tr/Yasuonun+Hiddeti
Arkadaşlar Yasuo mainim sizce istatistiklerim nasıl? https://www.leagueofgraphs.com/tr/summoner/champions/yasuo/tr/Yasuonun+Hiddeti
HD4450 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Nisan 2019 Mesajlar 2.262 Çözümler 6 5 Nisan 2021 #2 Çok geçmeden bırak Yasuo'yu kanka ya da botlarda geliştir kötü bayağı.
B BitikBirİnsanEvladı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2019 Mesajlar 2.857 Makaleler 1 Çözümler 12 5 Nisan 2021 #3 Kötü derken ne anlamda kötü ne taraftan
2 217099 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Haziran 2018 Mesajlar 4.368 Makaleler 5 Çözümler 18 Yer 5 Nisan 2021 #4 Açıkça söylemek gerekirse kötü, coinflip geçiyor oyunlarınız muhtemelen. Nickinizi değiştirmenizi öneririm .
Açıkça söylemek gerekirse kötü, coinflip geçiyor oyunlarınız muhtemelen. Nickinizi değiştirmenizi öneririm .
elvedasosyal Kilopat Katılım 15 Kasım 2019 Mesajlar 476 5 Nisan 2021 #5 LoL'den pek anlamam, toplam 1 saat falan oynamışımdır. Fakat bu tabloyu görünce kendini oldukça geliştirmen gerektiğini ben bile söyleyebilirim.
LoL'den pek anlamam, toplam 1 saat falan oynamışımdır. Fakat bu tabloyu görünce kendini oldukça geliştirmen gerektiğini ben bile söyleyebilirim.
Lodge Megapat Katılım 15 Nisan 2016 Mesajlar 4.011 Makaleler 6 Çözümler 21 5 Nisan 2021 #6 Karşıma gelsen direkt Yasuo banlarım. O yüzden main karakterin banlandığı zaman yerine oynayabileceğin iyi bir şeyin var mı? Yoksa dodgelayacak mısın?
Karşıma gelsen direkt Yasuo banlarım. O yüzden main karakterin banlandığı zaman yerine oynayabileceğin iyi bir şeyin var mı? Yoksa dodgelayacak mısın?
kiremithuseyin Hectopat Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 802 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2021 #7 Yasuo'yu bırakıp yeni limanlara yelken açmanı öneririm.
B BitikBirİnsanEvladı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2019 Mesajlar 2.857 Makaleler 1 Çözümler 12 5 Nisan 2021 #8 217099 dedi: Açıkça söylemek gerekirse kötü, coinflip geçiyor oyunlarınız muhtemelen. Nickinizi değiştirmenizi öneririm . Genişletmek için tıkla... Vallahi geçen el bir Master alayım dedim bizim SUP diyor ki: Master'e yardım eden olursa onun lanesini trollerim. Lodge dedi: Karşıma gelsen direkt Yasuo banlarım. O yüzden main karakterin banlandığı zaman yerine oynayabileceğin iyi bir şeyin var mı? Yoksa dodgelayacak mısın? Genişletmek için tıkla... Yasuo dışında Zed, Ryze, Irelia, Katarina gibi bir sürü Hero oynuyorum bazen sorup adc geçiyorum.
217099 dedi: Açıkça söylemek gerekirse kötü, coinflip geçiyor oyunlarınız muhtemelen. Nickinizi değiştirmenizi öneririm . Genişletmek için tıkla... Vallahi geçen el bir Master alayım dedim bizim SUP diyor ki: Master'e yardım eden olursa onun lanesini trollerim. Lodge dedi: Karşıma gelsen direkt Yasuo banlarım. O yüzden main karakterin banlandığı zaman yerine oynayabileceğin iyi bir şeyin var mı? Yoksa dodgelayacak mısın? Genişletmek için tıkla... Yasuo dışında Zed, Ryze, Irelia, Katarina gibi bir sürü Hero oynuyorum bazen sorup adc geçiyorum.
HamzaKaya* Hectopat Katılım 13 Temmuz 2020 Mesajlar 1.258 Çözümler 4 5 Nisan 2021 #9 BitikBirİnsanEvladı dedi: Vallahi geçen el bir Master alayım dedim bizim SUP diyor ki: Master'e yardım eden olursa onun lanesini trollerim. Yasuo dışında Zed, Ryze, ırelia, Katarina gibi bir sürü Hero oynuyorum bazen sorup adc geçiyorum. Genişletmek için tıkla... Master hiç sevilmiyor. Ama onun yeri bende bir başka aşırı severek oynuyordum.
BitikBirİnsanEvladı dedi: Vallahi geçen el bir Master alayım dedim bizim SUP diyor ki: Master'e yardım eden olursa onun lanesini trollerim. Yasuo dışında Zed, Ryze, ırelia, Katarina gibi bir sürü Hero oynuyorum bazen sorup adc geçiyorum. Genişletmek için tıkla... Master hiç sevilmiyor. Ama onun yeri bende bir başka aşırı severek oynuyordum.
E EnDirekt Femtopat Katılım 22 Mart 2021 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2021 #10 O kadar art arda Yasuo pickleyebilmen daha ilgi çekici geldi bana açıkçası.