Averasia Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2018 Mesajlar 1.785 Çözümler 19 Yer BMW Munich, Frankfurter 21 Haziran 2020 #1 Arkadaşlar bazı videolarda gördüm. Yasuo ile Ulti atarken havada değil de yerde ulti atıyorlar, animasyon iptali oluyor bunu nasıl yapıyorlar? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Haziran 2020
Arkadaşlar bazı videolarda gördüm. Yasuo ile Ulti atarken havada değil de yerde ulti atıyorlar, animasyon iptali oluyor bunu nasıl yapıyorlar?
Perceival Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2017 Mesajlar 3.845 Çözümler 16 21 Haziran 2020 #2 Rakibe e atıp havada olan birine ulti atarsan, animasyon iptali oluyor.
jameshhetfield Hectopat Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 253 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2021 #3 Averasia dedi: Arkadaşlar bazı videolarda gördüm. Yasuo ile Ulti atarken havada değil de yerde ulti atıyorlar, animasyon iptali oluyor bunu nasıl yapıyorlar? Genişletmek için tıkla... Adamı hortum ile havaya kaldırdıktan sonra ultine basıyorsun. Sonrasında hemen ctrl+3 yapman gerek.
Averasia dedi: Arkadaşlar bazı videolarda gördüm. Yasuo ile Ulti atarken havada değil de yerde ulti atıyorlar, animasyon iptali oluyor bunu nasıl yapıyorlar? Genişletmek için tıkla... Adamı hortum ile havaya kaldırdıktan sonra ultine basıyorsun. Sonrasında hemen ctrl+3 yapman gerek.