Çözüldü Yataktan kalkınca ve oturunca başım çok dönüyor

• Konuyu başlatan YLN
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 282
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

YLN

Decipat
Daha fazla  
Selam bugün normal bir şekilde kalktım üstümü giyinip okula gidecektim fakat oturdupğum gibi başım acayip bir şekilde dönmeye başladı. Ayağa kalkınca daha da kötü olmaya başlıyor. Dün canımı sıkan bir durum olmuştu stres olmuştum. Kulağımda herhangi bir durum yok. Lavaboya dahi gidemiyorum o kadar kötü bir baş dönmesi.

Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Kulağımdan kaynaklıymış bir güzel temizledim geçti.

Ortostatik hipotansiyon belirtileri var. Vitamin veya mineral eksikliği ile alakalı değil. Kardiyolojiden randevu alıp kalp doktoruna gitmeniz gerekiyor.

Kalbimde zaten ritim bozukluğu vardı doktora gittiğimde kardeolojiye gidin demişlerdi olay 3 hafta önce yaşanmıştı bulduğum fırsatta direkt gideceğim.
Stresten oluyor bu dediğiniz gibi. Sorunun farkındasınız. Sinir, stres ve üzüntü vücuttaki organlarda kendini belli eder genel olarak. Kendinize zarar verirsiniz istemeden. O yüzden sizi rahatlatacak şeyler yapın. Müzik dinleyin falan mesela iyi geliyorsa ya da başka şeyler düşünün. Daha ileri seviye olarak "o kadar umursamamayı" öğrenin. Tek başınıza aşamıyorsanız psikolog ve sonrasında psikiyatriste gidin.

Stresten oluyor bu dediğiniz gibi. Sorunun farkındasınız. Sinir, stres ve üzüntü vücuttaki organlarda kendini belli eder genel olarak. Kendinize zarar verirsiniz istemeden. O yüzden sizi rahatlatacak şeyler yapın. Müzik dinleyin falan mesela iyi geliyorsa ya da başka şeyler düşünün. Daha ileri seviye olarak "o kadar umursamamayı" öğrenin. Tek başınıza aşamıyorsanız psikolog ve sonrasında psikiyatriste gidin.

Hocam dün bir arkadaş yanlış bir şey yaptığım için küfür etmişti. Çok kafama takıldı. Bayağı bir üzülmüştüm. Erkek olmama rağmen hassas bir insanım. Doğduğumdan beri böyle. Küçük şeyleri umursarım. Beni stres eden oyunlar var, artık hepsini bıraktım.

Kısaca B12 eksikliği hocam direk kesin ve net D vitamını de oalbılır.

Evet D vitamini eksikliğim var.

Hocam dün bir arkadaş yanlış bir şey yaptığım için küfür etmişti. Çok kafama takıldı. Bayağı bir üzülmüştüm. Erkek olmama rağmen hassas bir insanım. Doğduğumdan beri böyle. Küçük şeyleri umursarım. Beni stres eden oyunlar var, artık hepsini bıraktım.

Erkeklikle ilgisi yok. Herkeste duygu denen durumlar var sonuçta. Stresten uzak durmaya çalışsanız da o sizi bulur o yüzden kendinizi rahat tutmak için yollar arayın.

Evet D vitamini eksikliğim var.

Bunu da bir kontrol ettirin hap için düzenli.

Erkeklikle ilgisi yok. Herkeste duygu denen durumlar var sonuçta. Stresten uzak durmaya çalışsanız da o sizi bulur o yüzden kendinizi rahat tutmak için yollar arayın.

Vitamin damlası tarzı bir şey kullanıyordum 5 ay önce çay kaşığına 4 damla damlatıyordum ve içiyordum sanırım bir daha başlamalıyım.

Ayrıca bugün uyurken evcil hayvanım hakkında çok kötü bir rüya görmüştüm.
Ayrıca kaç saattir yemek yiyemiyorum.

Vitamin damlası tarzı bir şey kullanıyordum 5 ay önce çay kaşığına 4 damla damlatıyordum ve içiyordum sanırım bir daha başlamalıyım.

Ayrıca bugün uyurken evcil hayvanım hakkında çok kötü bir rüya görmüştüm.
Ayrıca kaç saattir yemek yiyemiyorum.

Hocam vitamin veya demir eksikliğinden oluyor genelde, temzi beslenin gün içinde egzersiz yapın bol su için geçiyor.

Yemek yemezseniz asla düzelmez. Dürüm bile yeseniz iyi gelir. Kötü şeyleri aklınızdan çıkarın bir yemek yiyin su için kendinize gelin. Böyle giderse de acile gitmeyi değerlendirin.

Hocam yaklaşık yarım saat önce annem 3 dilim tost hazırladı yanına 5 tane zeytin bir de mandalina suyu sıktı yedim hepsini hala düzelmedi zaten anında düzelmez ama bakalım umarımki en yakın sürede düzelir bir de artık stresten uzak durmaya çalışacağım. Korktuğum şeyse tuvaletim gelirse nasıl yapacağım yerimden kalkamıyorum.

Geri
Yukarı