eminilhan Megapat Katılım 6 Eylül 2015 Mesajlar 507 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2020 #1 Merhaba arkadaşlar, Bizim burada sık bir şekilde elektrik kesilmeleri oluyor. Bilgisayarı korumak adına yatarken fişini çeksem bir problem olur mu?
Merhaba arkadaşlar, Bizim burada sık bir şekilde elektrik kesilmeleri oluyor. Bilgisayarı korumak adına yatarken fişini çeksem bir problem olur mu?
barıs aclan Centipat Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 49 27 Nisan 2020 #2 Açıkmı bırakıyorsun PC'yı gece Artı 0 Eksi
aerolona Megapat Katılım 14 Şubat 2016 Mesajlar 880 Makaleler 6 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2020 #3 PSU şalterini kapatmanız yeterli olacaktır her seferinde priz çekmektense bence. Artı 0 Eksi
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 27 Nisan 2020 #4 Ne problem olabilir? Çekmen gerekiyor zaten. Bilgisayarı kapat > fişi çek. Bitti. Artı 0 Eksi
babylon Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 2.932 Makaleler 4 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Milli Eğitim Bakanlığı Erasmus Proje Koordinatörü 27 Nisan 2020 #5 eminilhan dedi: Merhaba arkadaşlar, Bizim burada sık bir şekilde elektrik kesilmeleri oluyor. Bilgisayarı korumak adına yatarken fişini çeksem bir problem olur mu? Genişletmek için tıkla... Karantina yaramış Artı 0 Eksi
eminilhan dedi: Merhaba arkadaşlar, Bizim burada sık bir şekilde elektrik kesilmeleri oluyor. Bilgisayarı korumak adına yatarken fişini çeksem bir problem olur mu? Genişletmek için tıkla... Karantina yaramış
Frederick Bishop Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2020 Mesajlar 1.816 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2020 #6 eminilhan dedi: Merhaba arkadaşlar, Bizim burada sık bir şekilde elektrik kesilmeleri oluyor. Bilgisayarı korumak adına yatarken fişini çeksem bir problem olur mu? Genişletmek için tıkla... Aynı olayı bende yapıyorum. Yalnız değilmişim. Artı 0 Eksi
eminilhan dedi: Merhaba arkadaşlar, Bizim burada sık bir şekilde elektrik kesilmeleri oluyor. Bilgisayarı korumak adına yatarken fişini çeksem bir problem olur mu? Genişletmek için tıkla... Aynı olayı bende yapıyorum. Yalnız değilmişim.
Kerem00 Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 7.088 Makaleler 3 Çözümler 152 27 Nisan 2020 #7 Güç kaynağını tuşundan kapatman yeterli olacaktır, istersen güç kaynağını tuşundan kapattıktan sonra fişini çekebilirsin. Artı 0 Eksi
Güç kaynağını tuşundan kapatman yeterli olacaktır, istersen güç kaynağını tuşundan kapattıktan sonra fişini çekebilirsin.
Bitflex Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2016 Mesajlar 1.770 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2020 #8 Akım korumalı priz en mantıklısı şalterini kapatıp yatıyorum Artı 0 Eksi
vzzn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2019 Mesajlar 1.349 Çözümler 9 27 Nisan 2020 #9 Ben çekmiyorum sıkıntısını da görmedim. Zaten öyle bir sistem kurdum ki, tüm fişler aynı prize bağlı şuan . Artı 0 Eksi
Ben çekmiyorum sıkıntısını da görmedim. Zaten öyle bir sistem kurdum ki, tüm fişler aynı prize bağlı şuan .
TheShelt Hectopat Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 1.447 Çözümler 4 27 Nisan 2020 #10 Gereksiz bir şey olduğunu düşünüyorum. Artı 0 Eksi