Yatay geçişten sonra ders kaydı nasıl yapılır?

Makaleler
2
Ben yatay geçiş yaptım. OBS'de ders kaydı tarihleri başladı, sistemde 2. sınıf gözüküyorum. 2. sınıf derslerini seçince aşağıdaki uyarıdan veriyor, 1. sınıf derslerimi seçmemi istiyor. Şimdilik 1. sınıf derslerini seçip sonra mı 2. sınıf seçmem lazım? Bu ders ekle bırak haftasında benimle aynı bu durumu yaşayan var mı, hiç bilgi verebilir mi?

Geldiğin üniversitede zorunlu olmayan ama bu üniversitede zorunlu olan dersler var alttan alman gereken onları da seçiceksin listene.

Hocam önce 1. sınıftan kalan dersleri almak zorundasın. Sonrasında AKTS yeterse ve çakışma olmazsa 2. sınıftan derslerini alabilirsin. 1. sınıftaki dersleri almadan 2. sınıftan ders alamazsın.

Geldiğin üniversitede zorunlu olmayan ama bu üniversitede zorunlu olan dersler var alttan alman gereken onları da seçiceksin listene.

Hocam önce 1. sınıftan kalan dersleri almak zorundasın. Sonrasında AKTS yeterse ve çakışma olmazsa 2. sınıftan derslerini alabilirsin. 1. sınıftaki dersleri almadan 2. sınıftan ders alamazsın.

daha muafiyet yapmadım okul açılınca yapıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…