Yatılı gelen misafir çocuğu bilgisayardan nasıl kaldırılır?

Yeniden açar😃
Aslında POWERSW kablosu anakarttan sökülürse bu işe yarayabilir.

Anakarttan POWERSW kablosunu sök, bilgisayar kapanınca açılmaz ve çocuk bilgisayarı bozduğunu sanar.
Haklısın
o zaman bir not defterine yazıp bat uzantılı farklı kaydet de dostum.
"wind+r" yapıp shell:startup yazıp entera bas (görev yöneticisi başlangıç/startup sekmesine eklemiş olacaksın)
yukarıda oluşturduğun dosyayı açılan pencereye at. yeniden başlatıp bir dene.
3600 saniye cinsinden istersen 10 dk olmasını istiyorsan 600 yaz

not defterine aşağıdakini yaz. 60 sn yaparsan 1 dk içinde kapanacak

shutdown /s /t 60 /c "Windows will shut down due to an unknown reason." her açılışta aşağıdaki uyarıyı alacaksın.

1756143544405.png

dosyayı silerek tamamen kaldırısın. yok dosyanın kalmasını istiyorsun ama aynı zamanda süreci durdurmak istiyor isen de cmd den shutdown /a komutunu gir

Son düzenleme:
Haklısın
o zaman bir not defterine yazıp bat uzantılı farklı kaydet de dostum.
"wind+r" yapıp shell:startup yazıp entera bas (görev yöneticisi başlangıç/startup sekmesine eklemiş olacaksın)
yukarıda oluşturduğun dosyayı açılan pencereye at. yeniden başlatıp bir dene.
3600 saniye cinsinden istersen 10 dk olmasını istiyorsan 600 yaz

not defterine aşağıdakini yaz. 60 sn yaparsan 1 dk içinde kapanacak

shutdown /s /t 60 /c "Windows will shut down due to an unknown reason." her açılışta aşağıdaki uyarıyı alacaksın.

Eki Görüntüle 2562637

dosyayı silerek tamamen kaldırısın. yok dosyanın kalmasını istiyorsun ama aynı zamanda süreci durdurmak istiyor isen de cmd den shutdown /a komutunu gir
Bilgisayarı hala yeniden açabilir yalnız.

Bilgisayarı hala yeniden açabilir yalnız.
Her açıldığında bu uyarı çıkacak işte dostum. Her açıldığında süreyi ne yaptıysa o süre zarfında kapanacak. Tekrar açtı uyarı ile karşılacak ve tekrar kapanacak. süreyi 1 dk yaptığında her açtığında 1 dk kapanan bilgisayarı gördüğünde çocuk oradan yusuf yusuf kaçar :)

Konunun taktiği geldi. Aç FNAF videosu izlesinler. Veya bu çok güzel oyunmuş diye aç oynasınlar. Bu olaydan sonra kalkmazlarsa şifre koy ve malını savunmayı öğren. En son bunları 2 yıl önce yazıyordum.

Her açıldığında bu uyarı çıkacak işte dostum. Her açıldığında süreyi ne yaptıysa o süre zarfında kapanacak. Tekrar açtı uyarı ile karşılacak ve tekrar kapanacak. süreyi 1 dk yaptığında her açtığında 1 dk kapanan bilgisayarı gördüğünde çocuk oradan yusuf yusuf kaçar :)
Mantıklı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı