Kimse gerçek çözümden bahsetmemiş...
HaklısınYeniden açar
Aslında POWERSW kablosu anakarttan sökülürse bu işe yarayabilir.
Anakarttan POWERSW kablosunu sök, bilgisayar kapanınca açılmaz ve çocuk bilgisayarı bozduğunu sanar.
Bilgisayarı hala yeniden açabilir yalnız.Haklısın
o zaman bir not defterine yazıp bat uzantılı farklı kaydet de dostum.
"wind+r" yapıp shell:startup yazıp entera bas (görev yöneticisi başlangıç/startup sekmesine eklemiş olacaksın)
yukarıda oluşturduğun dosyayı açılan pencereye at. yeniden başlatıp bir dene.
3600 saniye cinsinden istersen 10 dk olmasını istiyorsan 600 yaz
not defterine aşağıdakini yaz. 60 sn yaparsan 1 dk içinde kapanacak
shutdown /s /t 60 /c "Windows will shut down due to an unknown reason." her açılışta aşağıdaki uyarıyı alacaksın.
Eki Görüntüle 2562637
dosyayı silerek tamamen kaldırısın. yok dosyanın kalmasını istiyorsun ama aynı zamanda süreci durdurmak istiyor isen de cmd den shutdown /a komutunu gir
Her açıldığında bu uyarı çıkacak işte dostum. Her açıldığında süreyi ne yaptıysa o süre zarfında kapanacak. Tekrar açtı uyarı ile karşılacak ve tekrar kapanacak. süreyi 1 dk yaptığında her açtığında 1 dk kapanan bilgisayarı gördüğünde çocuk oradan yusuf yusuf kaçarBilgisayarı hala yeniden açabilir yalnız.
4 günlüğüne geldiler, çocukları küçük daha bilgisayarı bozmasından korkuyorum. Sürekli bilgisayarın başındalar. Uzaktan masaüstü gibi uygulamalarla mavi ekran falan verdiriliyor mu?
Mantıklı.Her açıldığında bu uyarı çıkacak işte dostum. Her açıldığında süreyi ne yaptıysa o süre zarfında kapanacak. Tekrar açtı uyarı ile karşılacak ve tekrar kapanacak. süreyi 1 dk yaptığında her açtığında 1 dk kapanan bilgisayarı gördüğünde çocuk oradan yusuf yusuf kaçar![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.