Yatırım için en uygun banka

SemihOzdogdu

Kilopat
Dostlar merhaba. Yatırım için Garanti ve Akbank kullanıyorum. Aylık yatırım hesabı komisyonu düşük olduğu için tercih ediyorum. Bunun haricinde önerebileceğiniz banka var mıdır? Aylık ücreti düşük olan yani. Garanti aylık 7 TL kesiyor mesela. Akbank 5 TL kesiyor.

Enpara 7/24 hiç bir işlemden komisyon vs almıyor ama son bir kaç aydır mevduat faizleri diğer bankalardan düşük kalıyor nedense.

Enpara 7/24 hiç bir işlemden komisyon vs almıyor ama son bir kaç aydır mevduat faizleri diğer bankalardan düşük kalıyor nedense.
Hocam faiz için sormamıştım. Hisse senedi, fon alım için yatırım hesabından bahsediyordum. Yine de teşekkürler enpara da kullanıyorum zaten.

Hocam faiz için sormamıştım. Hisse senedi, fon alım için yatırım hesabından bahsediyordum. Yine de teşekkürler enpara da kullanıyorum zaten.
Hisse alım satımında en kolay kullanım Halkbank diyorlar ama bana Ziraat Bankası daha kolay geliyor. Komisyon vs hiç bakmıyorum, zaten uzun dönem yatırım yapmayacaksanız da şu sıralar hiç gerek yok bence.

Hocam faiz için sormamıştım. Hisse senedi, fon alım için yatırım hesabından bahsediyordum. Yine de teşekkürler Enpara da kullanıyorum zaten.

Genel olarak bankaların komisyon oranları yüksek.
Diğer aracı kurumları deneyebilirsiniz.
İşlemleriniz 50.000-100.000 ve daha üstü gibi rakamlar değilse bankaların aldığı komisyonlar göze gelmez. Diğer aracı kurumların oranları daha düşüktür. işlemleriniz 1.000.000 üstüne çıkıtığında pazarlıkla daha da düşecektir.
Sermaye Piyasası Kurulu buradakilerin dışındaki aracı kurumlar ile çalışmayın.

Yapı Kredi komisyonları biraz yüksekti galiba geri kalan hemen hemen aynı seviyelerde oluyor. Ufak yatırımcıysanız banka kullanabilirsiniz, tutarlar yüksekse en iyi ücretler aracı kurumlarda oluyor.

Yapı Kredi komisyonları biraz yüksekti galiba geri kalan hemen hemen aynı seviyelerde oluyor. Ufak yatırımcıysanız banka kullanabilirsiniz, tutarlar yüksekse en iyi ücretler aracı kurumlarda oluyor.
Hocam uzun vade tutmak istediğim hisseleri koymak istediğim için soruyorum aslında. Yapı kredi aylık 24 Tl kesiyor. Vermek istemiyorum açıkçası o kadar ücreti. Halk bank 5 Tl kesiyormuş ona geçmeyi düşünüyorum, nasıldır sizce bir bilginiz var mı ? Genel olarak kısa vade, trade için garanti ve midas kullanıyorum.

VakıfBank dostum. Zaten bir konu açmıştım araştır hisseler için en iyi banka diye.

VakıfBank'da şimdiye kadar hiç yatırım hesabı açmamıştım. Geçen hafta denediğim de açık yatırım hesabınız bulunmaktadır diyor. Müşteri hizmetlerini aradığımda şubeye gidin dedi ancak şube de çok uzak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…