Yavaş HDD, SSD'deki Uygulama ve Explorer'i çökertiyor?

OrnitorenkPepsi

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar Windows SSD'de kurulu ve HDD'yi oyun depolama alanı yaptım. Fakat PC bir süre sonra yavaşlıyor ve uygulamalar donmaya başlıyor. Mesela Steam bir süre sonra yanıt vermiyor ve onu kapatmaya çalışırken Görev yöneticisi de donuyor sonra Explorer gibi gibi uzuyor. Windows'u yeniden kurdum SSD'ye fakat çözüm olmadı, HDD kapanmasın diye ayar yaptım, olmadı; sonra HDD'ye kapanamasın diye .txt koyan zamanlı uygulama yaptım fakat o da bir süre idare etti ve hala bu sıkıntılara sahibim. Bugün Bad Sector testi yaptım 3 saat sürdü ve 0 Bad Sector. Sizce sorun nedir?

Bende aynı şekilde kullanıyorum, bilgisayarı kurarken, aşağıdaki gibi işlem yaptım, anakart UEFİ olduğundan, rufus ile UEFİ kurulumu yaptım o kadar. Senin HDD içinde, sisteme etki edecek bir yazılım var ise bu yapabilir. Bios ayarlarında belki HDD hatalı tanımlı olabilir diyeceğim, ama senin bakman gerek.
1. SSD sistem kuruldu.
2. HDD sistem kurulmadı ve bölümlere ayrılmadı.

Soruma cevap vermedi ve anlamadım

ÇÖZÜLDÜ arkadaşlar, HDD'de eski Windows vardı ve bazı Partitionlar vardı bunları Easeus Partition Master ile kaldırdım ve böyle bir sorunla, bu konuyu açtığımdan beri karşılaşmadım.
Edit: Düzelmemiş...

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…