Çözüldü Yavaş indirme hızı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

whir0n

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben virüsten şüphelendiğim için format attım ve şimdi Steam'i yükledim. Normalde 10Mbps ile indiriyordum ama şu an 40'a kadar çıktı. Gitgide artıyor fakat normal halinden bile yavaş indiriyor. Nasıl düzeltebilirim? 5dakikada indirdiğim oyunu 10 15 dakikada indiriyor.

Çözüm
Arkadaşlar ben virüsten şüphelendiğim için format attım ve şimdi Steam'i yükledim. Normalde 10Mbps ile indiriyordum ama şu an 40'a kadar çıktı. Gitgide artıyor fakat normal halinden bile yavaş indiriyor. Nasıl düzeltebilirim? 5dakikada indirdiğim oyunu 10 15 dakikada indiriyor.
Eskiden MB gösteriyordu, artık kaç MBPS aldığınızı gösteriyordur.
Acaba bir ihtimal Mbps ile Megabit'i karıştırıyor olabilir misiniz?

Çözüm
Bana da bu ihtimal mantıklı geldi.
Bir de sorun bu değilse steam indirme bölgesi değiştirilip denenebilir, belki sunucu kaynaklıdır.

Eskiden MB gösteriyordu, artık kaç Mbps aldığınızı gösteriyordur.

Düşününce mantıklı geliyor fakat indirmem neden yavaşlamış olabilir ayrıca Max 40 gösterdi ayrıca Speedtest'te 70 gösteriyor.

Düşününce mantıklı geliyor fakat indirmem neden yavaşlamış olabilir ayrıca Max 40 gösterdi ayrıca Speedtest'te 70 gösteriyor.

Kusura bakmayın şimdi Steam'de başka bir indirme başlattım ve 70Mbps'e kadar çıktı dediğinizde haklıymışsınız Steam ayarlarında indirme hızını saniye bit cinsinden göster, kapatınca 10a düştü sanırım bana yavaş indiriyor gibi geldi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı