Yavaş tempolu multiplayer oyun önerisi

Shovel Guy

Hectopat
Daha fazla  
Başlıkta dediğim gibi hantal, yavaş hareket ettiğimiz, öyle oraya buraya hoplayıp zıpladığımız tarzda olmayan, birkaç mermi ile ölebildiğimiz ağır tempolu kaynak yönetimi ve aim ön planda olan indie olan veya olmayan Online bir oyun arıyorum, bir öneriniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tam olarak aim falan içermese de Sea Of Thieves diyebilirim

Rainbow Six: Siege.

Rainbow Six: Siege.

Bana mı denk geliyor bilmiyorum ama bu oyunda sat komandoluğu eğitimi görmüş kişiler falan oynuyor galiba adam kapının anahtar deliğinden falan vuracak mekanik olsa.

Bana mı denk geliyor bilmiyorum ama bu oyunda sat komandoluğu eğitimi görmüş kişiler falan oynuyor galiba adam kapının anahtar deliğinden falan vuracak mekanik olsa.

Yüksek elolarda öyle olabilir de zaten yeni bir hesapta çoğu kişi oynamayı bilmiyor 200-300 saat sonunda da aynı dediğin tipler gibi oyuna hakim oluyorsun.

İğne deliğinden yediğin mermiler duvarı rastgele tarayan adamın kafama gelen mermileri 1kmden vuran glaz...

R6 mükemmel tercih. Oyun başlarında çok karmaşık ve zor gelebilir ama yavaş taktiksel bir oyun arıyorsanız mükemmel seçenek.

Başka alternatifler var mı? Hepsinin sistemi çok yüksek benim için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…