N1cht Hectopat Katılım 4 Ekim 2023 Mesajlar 4.873 Makaleler 3 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2024 #11 The Destroyer dedi: İğne deliğinden yediğin mermiler duvarı rastgele tarayan adamın kafama gelen mermileri 1kmden vuran glaz... Genişletmek için tıkla... Oynaya oynaya siz de bu tiplerden oluyorsunuz ve oyun asıl o zaman zevk vermeye başlıyor.
The Destroyer dedi: İğne deliğinden yediğin mermiler duvarı rastgele tarayan adamın kafama gelen mermileri 1kmden vuran glaz... Genişletmek için tıkla... Oynaya oynaya siz de bu tiplerden oluyorsunuz ve oyun asıl o zaman zevk vermeye başlıyor.
The Destroyer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ağustos 2019 Mesajlar 2.402 Çözümler 31 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060 8GB R7 7840HS 32GB Ram 1TB M.2 SSD Cinsiyet Erkek Meslek ÇAYCI 8 Ağustos 2024 #12 N1cht dedi: Oynaya oynaya siz de bu tiplerden oluyorsunuz ve oyun asıl o zaman zevk vermeye başlıyor. Genişletmek için tıkla... Oldum da vurulunca hala sinir oluyorum.
N1cht dedi: Oynaya oynaya siz de bu tiplerden oluyorsunuz ve oyun asıl o zaman zevk vermeye başlıyor. Genişletmek için tıkla... Oldum da vurulunca hala sinir oluyorum.
N1cht Hectopat Katılım 4 Ekim 2023 Mesajlar 4.873 Makaleler 3 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2024 #13 The Destroyer dedi: Oldum da vurulunca hala sinir oluyorum. Genişletmek için tıkla... Sınavına girse sat komandosu olacak tipler var evet.
The Destroyer dedi: Oldum da vurulunca hala sinir oluyorum. Genişletmek için tıkla... Sınavına girse sat komandosu olacak tipler var evet.