Yavru kediye yemek yedirme

Makaleler
2
Merhaba annesi veya sahipleri tarafından terk edilmiş yavru kedi var sürekli miyavlıyor. Yemek yemesini bilmiyor büyük ihtimal. Süt vermeyi düşündük ama laktoz, yavru ve midesine rahatsız ettiğinden vazgeçtik. Ya da miyavlama amacı annesini bulma kaynaklı mı onu da bilmiyorum. Yemek ne vermeli nelere dikkat etmeli ya da verilmesi doğru mu? Kendisi kedi ve içgüdüsel olarak avcı ama ölür falan diye kafamı rahatsız ediyor.​

Son düzenleyen: Moderatör:
Süt vermeyin. Petshoplarda satılan süt tozlarından alın. Belirtilen ölçek kadar hafif ılık su ile karıştırıp şırınga ile içirin. Onun haricinde su da içirin.

Bakkallardan alınma süt vermeyin verecekseniz de su ile karıştırın verin.

Eğer beslemeyi bilmiyorsanız kesinlikle siz uğraşmayın, öldürürsünüz. Çünkü anne kedi sadece beslemiyor. Tuvaletini yapmasını da sağlıyor. Eğer mama yiyebilecek olgunluktaysa yaş mama verebilirsiniz.

Süt vermeyin. Petshoplarda satılan süt tozlarından alın. Belirtilen ölçek kadar hafif ılık su ile karıştırıp şırınga ile içirin. Onun haricinde su da içirin.

Yakalamak mümkün değil kaçıyor o kadar yorgun değil. Dün denedi komşular hemen kaçıyor.

Bakkallardan alınma süt vermeyin verecekseniz de su ile karıştırın verin.

Ne kadar doğru bilmiyorum bir sitede su ekleyip vermeyin yazıyordu.

Yok bilmiyorum annem ilgilenmeye çalışıyor. Katı gıda yiyemiyor yaşı yiyebilir mi?

3-4 gündür miyavlıyorsa annesi daha gelmez büyük ihtimal. 1-2 gündür miyavlıyorsa annesi gelebilir.

Dün akşamdan beri başladı miyavlamaya.

Çok küçükse yaş mama alıp az daha sulandırıp biraz da ezin. Canı yemek isterse yer.

Yok bilmiyorum annem ilgilenmeye çalışıyor. Katı gıda yiyemiyor yaşı yiyebilir mi?
Eğer kaçabiliyorsa muhtemelen yaş mamayı yiyebilecek kadar gelişmiştir. Siz yavrular için olan (ezilmiş) yaş mama ve yanına da su verin. Acıktıkça gider kendisi yeme olayını çözer. Muhtemelen annesi terk etti ya da bir araç içerisinde yeri değişti yavrunun.

Çok küçükse yaş mama alıp az daha sulandırıp biraz da ezin. Canı yemek isterse yer.

Yaş mama verdi annem ama kedi yemiyor umarım kötü son olmaz.

Bilmiyoruz bizde aniden çıktı yavrucak sürekli miyavlıyor garibim yaş mama verildi. Yiyip toparlanır umarım.

Anneyi bulabilirsen bul ayrıca kediye süt değil süt tozu ver, ben çok kez yavru kedi baktım ne kadar süt tozu versemde anne sütü kadar faydalı olmadığı için maalesef öldüler ama gene şansını dene ayrıca kediyi elinize almamaya çalışın mümkün oldukça, sıcak bir ortamda olmasıda gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…