Yayın açınca PUBG'de ping yükseliyor

Trailblaser

Kilopat
Herkese merhaba, Technopat ailesi, PUBG oynayan biriyim iPad 6. nesil aldım arada oynarken yayın açığım dedim fakat Twitch de veya niko TV'de yayın açarken PUBG'de efsane ping oluyor 677 sabit bazen 100'e düşüyor 3 saniye sonra tekrar 677 stabil kalıyor neden böyle oluyor yardım olursanız sevinirim internet hızını görsel olarak aşağıda belirtilen herkese iyi sosyaller.

Dosya Ekleri

• IMG-20240728-WA0010.jpg
    IMG-20240728-WA0010.jpg
    62,6 KB · Görüntüleme: 48
Upload değeriniz çok düşük. 5 upload ile bile online oyunlarda açtığımda belli bir ping değerine ulaşıyorum. 1 upload ile imkansıza yakın.

Herkese merhaba, Technopat ailesi, PUBG oynayan biriyim iPad 6. nesil aldım arada oynarken yayın açığım dedim fakat Twitch de veya niko TV'de yayın açarken PUBG'de efsane ping oluyor 677 sabit bazen 100'e düşüyor 3 saniye sonra tekrar 677 stabil kalıyor neden böyle oluyor yardım olursanız sevinirim internet hızını görsel olarak aşağıda belirtilen herkese iyi sosyaller.

Upload en az 10 ya da 15 Mbps olması lazım benim 20 Mbps bende yayın açıyorum pingim sabit.

Kardeşim yani ne bileyim oyun meraklısı bir insanın bilmesi lazım bunları. 1 Mbps uploadın var yayın açınca ping olacağı zaten malum. Sadece PUBG oynamakla bir yere varılmaz. Ben de çok biliyorum demiyorum ama basit cevabı olan soruyu buraya konu açman tuhaf. TT gibi bir firma da zaten böyle cahil insanlara 16 Mbps'lik paketleri 500-600₺'ye üstüne alınma ama kakalıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı