only darknes
Hectopat
Başlık açık dostlar, tavsiyelerinizi bekliyorum.
Son düzenleyen: Moderatör:
Başlık açık dostlar, tavsiyelerinizi bekliyorum.
Güncel olması dışında pek artısı yok aslında. Sıfır olarak alınıyor ise kesinlikle 4060. Ama 2.el ise 3060Tİ hem kas gücü olarak oyunlarda hemde çekirdek sayısı bakımından da render performansinda önde.Ti daha iyidir fakat pek önermem sıfır fiyatlarına 4060 8 GB bulunuyor çünkü 4060 çok daha iyi.
Bütçeniz nedir? Daha iyi öneriler yapabiliriz.
Güncel olması dışında pek artısı yok aslında. Sıfır olarak alınıyor ise kesinlikle 4060. ama 2.el ise 3060 Ti hem kas gücü olarak oyunlarda hem de çekirdek sayısı bakımından da render performansinda önde.
Kartımı savunuyorum çaktırma.Arkadaşın bütçesi 2.ele göre olsaydı bende Ti önerecektim zaten hocam.
3060 ti 4060 a kıyasla daha iyi diye biliyordum youtube'dan fps testlerine vs bakmıştım çoğu oyunda 3060ti daha iyiydi. Bütçem 16k civarı bu aradaTi daha iyidir fakat pek önermem sıfır fiyatlarına 4060 8 GB bulunuyor çünkü 4060 çok daha iyi.
Bütçeniz nedir? Daha iyi öneriler yapabiliriz.
3060 Ti 4060'a kıyasla daha iyi diye biliyordum YouTube'dan FPS testlerine vs bakmıştım çoğu oyunda 3060 Ti daha iyiydi. Bütçem 16k civarı bu arada.
Evet kas gücü olarak daha iyi fakat 3060 Ti 16k vermek akıl işi değil 6.5-7.5k TL arasında ikinci elden temiz 3060 Ti alınır. 3000 serisi direk sıfır olarak alınmaz. Sıfır istiyorsan o bütçeye 4060 Ti al.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.