Yayın ekipmanları önerisi

Fifine tamamen ses üzerine kurulu bir marka, için rahat olsun. Klavye bütçen nedir ?

Fifine tamamen ses üzerine kurulu bir marka, için rahat olsun. Klavye bütçen nedir?

Bütçe 2-2.5 bin bandında olabilir, kablosuz olup olmaması önemli değil sadece yayına fazla klavye sesi gitmesin istiyorum, sanırım red switch falan oluyor onları pek bilmiyorum ama önerebileceğin bir şey olursa çok sevinirim

Kulaklık bunu alabilirseniz çok iyi olur Razer Barracuda Quartz RZ04-03790300-R3M Kablosuz Oyuncu Kulaklığı Pembe Fiyatları ve Özellikleri

klavye olarakta bunu öneririm VGN V87 Mekanik Klavye

klavye olarakta bunu öneririm VGN V87 Mekanik Klavye

İndirim ile MCHOSE G75 Pro 1550 küsur TL'ye geliyor, gasket Mount olduğu için sesi içine hapsediyor gibi düşünebilirsin. Krema isimli özel bir switch kullanıyor, ve yazım hissiyatı vs. arkadaşlarım çok öneriyor, ayrıca kablosuz yani kaçırma derim. Benim içimde kaldı, sen kaçırma .

Bu konuda anlatılan adımları,

Bu klavye için yapacaksın. Bu arada kampanya bitmiş olabilir, 1500-2000 arası diyeyim garanti olsun, bu fiyata kesinlikle alınır.

Son düzenleme:

Çok teşekkür ediyorum değerli tavsiyeleriniz ve yardımlarınız için, hepsi çok güzel seçmekte zorlanacağım birazcık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…