PuMaT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Aralık 2017 Mesajlar 4.498 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Türkiye 13 Aralık 2020 #21 ProGG dedi: Haftalık 10GB, 20GB, 30GB var. Hangi paketi alayım ki? Genişletmek için tıkla... O paketler yetmez. Ev için Wi-Fi alamaz mısınız?
ProGG dedi: Haftalık 10GB, 20GB, 30GB var. Hangi paketi alayım ki? Genişletmek için tıkla... O paketler yetmez. Ev için Wi-Fi alamaz mısınız?
P pixelgamer Picopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 67 Çözümler 2 13 Aralık 2020 #22 ProGG dedi: Haftalık 10GB, 20GB, 30GB var. Hangi paketi alayım ki? Genişletmek için tıkla... 30GB öneririm daha fazlası varsa almalısın mesela benim 70GB kotam var.
ProGG dedi: Haftalık 10GB, 20GB, 30GB var. Hangi paketi alayım ki? Genişletmek için tıkla... 30GB öneririm daha fazlası varsa almalısın mesela benim 70GB kotam var.
ProGG Picopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 188 Yer Türkiye :) 13 Aralık 2020 #23 PuMaT dedi: O paketler yetmez. Ev için Wi-Fi alamaz mısınız? Genişletmek için tıkla... Wi-Fi derken? Mesela Türk Telekom hattı kulllanıyorum. Varmı güzel Wi-Fi paketleri? pixelgamer dedi: 30GB öneririm daha fazlası varsa almalısın mesela benim 70GB kotam var. Genişletmek için tıkla... Ya bizim evin altyapısı olmadığı için maalesef. Ama başka türlü bir yolu olsa çok güzel olur.
PuMaT dedi: O paketler yetmez. Ev için Wi-Fi alamaz mısınız? Genişletmek için tıkla... Wi-Fi derken? Mesela Türk Telekom hattı kulllanıyorum. Varmı güzel Wi-Fi paketleri? pixelgamer dedi: 30GB öneririm daha fazlası varsa almalısın mesela benim 70GB kotam var. Genişletmek için tıkla... Ya bizim evin altyapısı olmadığı için maalesef. Ama başka türlü bir yolu olsa çok güzel olur.
PuMaT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Aralık 2017 Mesajlar 4.498 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Türkiye 13 Aralık 2020 #24 Altyapınız destekliyorsa ve boş port varsa ev için sabit kotasız internet alabiliyorsunuz. Şuradan sorgulayabilirsin. İnternet Altyapı Sorgulama – Fiber Altyapı – Turknet İnternet altyapı sorgulama ve fiber altyapı sorgulama için bu sayfaya hemen göz at! Adresin ile hızlı ve kolayca altyapını sorgula! turk.net
Altyapınız destekliyorsa ve boş port varsa ev için sabit kotasız internet alabiliyorsunuz. Şuradan sorgulayabilirsin. İnternet Altyapı Sorgulama – Fiber Altyapı – Turknet İnternet altyapı sorgulama ve fiber altyapı sorgulama için bu sayfaya hemen göz at! Adresin ile hızlı ve kolayca altyapını sorgula! turk.net
P pixelgamer Picopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 67 Çözümler 2 13 Aralık 2020 #25 ProGG dedi: Wi-Fi derken? Mesela Türk Telekom hattı kulllanıyorum. Varmı güzel Wi-Fi paketleri? Genişletmek için tıkla... Ben Turkcell kullanıyorum eskide Türk Telekom'da kullandım ama sen 30GB'ta olsa yayın yaparsın Ama haftalık yetmez tahminimce.
ProGG dedi: Wi-Fi derken? Mesela Türk Telekom hattı kulllanıyorum. Varmı güzel Wi-Fi paketleri? Genişletmek için tıkla... Ben Turkcell kullanıyorum eskide Türk Telekom'da kullandım ama sen 30GB'ta olsa yayın yaparsın Ama haftalık yetmez tahminimce.
PuMaT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Aralık 2017 Mesajlar 4.498 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Türkiye 13 Aralık 2020 #26 Neden üzgün attın? @ProGG
ProGG Picopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 188 Yer Türkiye :) 13 Aralık 2020 #27 PuMaT dedi: Altyapınız destekliyorsa ve boş port varsa ev için sabit kotasız internet alabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Altyapı yok.
PuMaT dedi: Altyapınız destekliyorsa ve boş port varsa ev için sabit kotasız internet alabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Altyapı yok.
ableben Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ocak 2020 Mesajlar 2.364 Çözümler 5 13 Aralık 2020 #28 O internet yeter yetmesine de, o laptop ne be kardeşim. Onunla pek bir şey yapamazsın.
P pixelgamer Picopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 67 Çözümler 2 13 Aralık 2020 #29 ProGG dedi: Wi-Fi derken? Mesela Türk Telekom hattı kulllanıyorum. Varmı güzel Wi-Fi paketleri? Ya bizim evin altyapısı olmadığı için maalesef. Ama başka türlü bir yolu olsa çok güzel olur. Genişletmek için tıkla... Beni çözüm olarak işaretler misin lütfen bende yükselmek istiyorum.
ProGG dedi: Wi-Fi derken? Mesela Türk Telekom hattı kulllanıyorum. Varmı güzel Wi-Fi paketleri? Ya bizim evin altyapısı olmadığı için maalesef. Ama başka türlü bir yolu olsa çok güzel olur. Genişletmek için tıkla... Beni çözüm olarak işaretler misin lütfen bende yükselmek istiyorum.
ProGG Picopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 188 Yer Türkiye :) 13 Aralık 2020 #30 pixelgamer dedi: Ben Turkcell kullanıyorum eskide Türk Telekom'da kullandım ama sen 30GB'ta olsa yayın yaparsın. Ama haftalık yetmez tahminimce. Genişletmek için tıkla... Aslında böyle çok GB'lı bir paket olsa.
pixelgamer dedi: Ben Turkcell kullanıyorum eskide Türk Telekom'da kullandım ama sen 30GB'ta olsa yayın yaparsın. Ama haftalık yetmez tahminimce. Genişletmek için tıkla... Aslında böyle çok GB'lı bir paket olsa.