Yayın + oyun için i5 11400F vs 11400F değerinde AMD işlemcisi

5600 sizi üzecek bir işlemci değil hocam, çoklu çekirdek performansı iyi olduğu için yayınlar için daha iyi olur. Anakart olarakta bütçe yeterse B550, yetmezse Asus veya GIGABYTE B450 alınabilir.
Ek olarak 5600 rakibi 12400F.

İnternette falan vs videolarında 2 3 FPS Max 8 fark var bunun için değer mi onu düşünüyorum.
En basitinden Intel'den yana tercih edeceğiniz platformun önü tıkalı. X zamanda R7 5800X3D gibi bir işlemciye geçersiniz. Konu bambaşka bir yere gider.

En basitinden Intel'den yana tercih edeceğiniz platformun önü tıkalı. X zamanda R7 5800X3D gibi bir işlemciye geçersiniz. Konu bambaşka bir yere gider.
hocam bu kadar önermenizin
özel bir sebebi varmı çünkü net bir kararla geçmek istiyorum r7 5800x ile 11400f arasında yine 2-3 fps farkı var hatta 11400f öne bile geciyor bazı oyunlarda tam anlamadım ben.

hocam bu kadar önermenizin
özel bir sebebi varmı çünkü net bir kararla geçmek istiyorum r7 5800x ile 11400f arasında yine 2-3 fps farkı var hatta 11400f öne bile geciyor bazı oyunlarda tam anlamadım ben.
Yayın için 5600 daha iyi hocam ve genel olarak 5600 daha iyi zaten.

Hocam bu kadar önermenizin
Özel bir sebebi var mı çünkü net bir kararla geçmek istiyorum R7 5800X ile 11400F arasında yine 2-3 FPS farkı var hatta 11400F öne bile geciyor bazı oyunlarda tam anlamadım ben.
2-3 FPS farkı mı var?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Daha öncesinde de belirtildi. 11400F ile R5 5600 rakip olamaz. 12400F'in konusu bu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Farkı AAA oyunlarında değil, FPS oyunlarında açık şekilde görürsünüz.

Son düzenleme:
hocam son bir şey daha isteyebilirmiyim valorant ve fornite oynuyorum i5 11400f 3060 ve r5 5600 3060 fps farkı nedir ?

5600 ile 400FPS'leri çok rahat görürken 11400F 300FPS'i bile zor görüyor.

5600 ile 400FPS'leri çok rahat görürken 11400F 300FPS'i bile zor görüyor.

Eyvallah hocam beni iyi kurtardınız AMD'ciyim artık :D cok teşekkür ederim ikinizede sıradaki işim buna iyi bir anakart bulmak yeni konu acacagım hadi hayırlısı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı