Başlıkta belirttiğim gibi Twitch yayınlarına başlayacağım. Bu yüzden yeni bir bilgisayar masası arıyorum. Masanın üstünde 19.5 monitör ve 24.5 monitör olacak. Kasa ve mikrofon standı aynı şekilde masanın üstünde olacak. Genişliği 160cm olan bir masa yeterli olur mu?
Bana sorarsanız 160cm küçük gelecektir. Kendi masamdan biliyorum. Biraz daha büyük bir masa bakmanızı öneririm. Çünkü iki tane monitör koymaktan bahsediyorsunuz. Hemde bir tanesi 24.5'.
Bana sorarsanız 160cm küçük gelecektir. Kendi masamdan biliyorum. Biraz daha büyük bir masa bakmanızı öneririm. Çünkü iki tane monitör koymaktan bahsediyorsunuz. Hemde bir tanesi 24.5'.
Büyük ihtimalle öyle olacaktır. Çünkü benim masam yaklaşık 150cm civarı. İki monitör koymayı denedim. Fakat bir tanesi ucu ucuna sığdı. 180cm yetecektir diye düşünüyorum. Siz yinede bir monitörlerin ölçüsünü alın.
Büyük ihtimalle öyle olacaktır. Çünkü benim masam yaklaşık 150cm civarı. İki monitör koymayı denedim. Fakat bir tanesi ucu ucuna sığdı. 180cm yetecektir diye düşünüyorum. Siz yine de bir monitörlerin ölçüsünü alın.