Yayıncılık başlangıcı

Hocam bence hikayeli oyunlar oynayarak başlayın. Eski bir oyun ama CoD MW serileri hala daha çoğu kişi tarafından oynanan oyunlardır. Eğer oyunu gerçekten yaşıyormuş gibi oynarsanız, izleyici tarafından daha çok sevilirsiniz bence.

Ekleme olarak en kötü seni HD göstercek bir kamera ve cızırtı yapmayacak güzel bir mikrofon 70 80 tllikler bile başlangıçta iş görür. Hocam bir de yaşınıza söylenenlere aldırırsanız baştan 1 hafta içinde bırakırsınız özgüveniniz yüksek olsun.

Bak şimdi kardeşim yaşın küçükse tutmama ihtimalinin çoğunu bu engelleyebilir engellemeyebilir saydığın oyunlarla tutabilirsin tutmayabilirsin oda hiç önemli değil ama ilk önce mikrofon ve kameranın kaliteli olması lazım ve tabii ki sisteminin ondan sonra öyle yayın açayım pat tutuyim olmaz yayıncılık kolay iş değilş para ister paran varsa Instagram'da yayınından kesitleri paylaştırcan reklam vericen yoksa tutman imkansız gibi bir şey.
Mikrofonda sıkıntı yok, sistem ortalama, kamera açmayacağım.

Hocam bence hikayeli oyunlar oynayarak başlayın. Eski bir oyun ama CoD MW serileri hala daha çoğu kişi tarafından oynanan oyunlardır. Eğer oyunu gerçekten yaşıyormuş gibi oynarsanız, izleyici tarafından daha çok sevilirsiniz bence.

Tamamda kanka adam seni tanımıyor ki ana ekranına bile düşsen bakmaz suratına nereden bilecek adam beni 20-30 dakika izlemeden oyunu yaşıyormuş gibi oynadığımı.

Kamera açmazsan tutma olasılığın bile yok daha da zorlaştırdın.

Kamera açmamanın sana engel olacagını dusunuyorum en azından yayın izleyen biri olarak yayını izlerken Webcam olmaması beni itiyor o videodan.
Bir de küçük bir bütçen varsa hızlı gelişmek istersen aynı anda Instagram'da veya başka bir platformda oyun sayfalarina reklam yaptırabilirsin.
Tamamda kanka adam seni tanımıyor ki ana ekranına bile düşsen bakmaz suratına nereden bilecek adam beni 20-30 dakika izlemeden oyunu yaşıyormuş gibi oynadığımı.

Kamera açmazsan tutma olasılığın bile yok daha da zorlaştırdın.

Aynı anda youtubedada seri yaparsa samimi bulan 1 2 kişi çıktımı yavaş da olsa yükselir diye düşünüyorum.

Merhaba arkadaşlar, DLive platformunda yayıncılığa başlamayı düşünüyorum. Max Payne 3, Rage: MP roleplay, Valorant, SA: MP yayınları yapsam tutar mı? Ne yapabilirim, nasıl fazla izlenebilirim? Ayrıca yaşım biraz küçük, insanlar hep ön yargı ile yaklaşıyor. Bunu nasıl halledeceğim? Önerilerinizi bekliyorum.
Her yerde olduğu gibi burada da torpil lazım kardeşim. Tanıdığın bir yayıncı, youtuber reklamını yapacak ki insanların seni izlemesi için sebep olsun. İyi oynasan veya efsane muhabbetin bile olsa açıp izlemezler veya çok zor gelişirsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı