Yayıncılık başlangıcı

Hocam bence hikayeli oyunlar oynayarak başlayın. Eski bir oyun ama CoD MW serileri hala daha çoğu kişi tarafından oynanan oyunlardır. Eğer oyunu gerçekten yaşıyormuş gibi oynarsanız, izleyici tarafından daha çok sevilirsiniz bence.

Ekleme olarak en kötü seni HD göstercek bir kamera ve cızırtı yapmayacak güzel bir mikrofon 70 80 tllikler bile başlangıçta iş görür. Hocam bir de yaşınıza söylenenlere aldırırsanız baştan 1 hafta içinde bırakırsınız özgüveniniz yüksek olsun.

Mikrofonda sıkıntı yok, sistem ortalama, kamera açmayacağım.

Tamamda kanka adam seni tanımıyor ki ana ekranına bile düşsen bakmaz suratına nereden bilecek adam beni 20-30 dakika izlemeden oyunu yaşıyormuş gibi oynadığımı.

Kamera açmazsan tutma olasılığın bile yok daha da zorlaştırdın.

Kamera açmamanın sana engel olacagını dusunuyorum en azından yayın izleyen biri olarak yayını izlerken Webcam olmaması beni itiyor o videodan.
Bir de küçük bir bütçen varsa hızlı gelişmek istersen aynı anda Instagram'da veya başka bir platformda oyun sayfalarina reklam yaptırabilirsin.

Aynı anda youtubedada seri yaparsa samimi bulan 1 2 kişi çıktımı yavaş da olsa yükselir diye düşünüyorum.

Her yerde olduğu gibi burada da torpil lazım kardeşim. Tanıdığın bir yayıncı, youtuber reklamını yapacak ki insanların seni izlemesi için sebep olsun. İyi oynasan veya efsane muhabbetin bile olsa açıp izlemezler veya çok zor gelişirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…