venom94 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 1.221 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2022 #1 Merhaba. YouTube için video içerikleri oluşturmak istiyorum, oyun videoları. Genelde ETS 2, FIFA vs. bunun için uygun bir kamera ve uygun bir mikrofonla başlamak istiyorum. Tavsiyeleriniz ve önerilerinizi alabilir miyim?
Merhaba. YouTube için video içerikleri oluşturmak istiyorum, oyun videoları. Genelde ETS 2, FIFA vs. bunun için uygun bir kamera ve uygun bir mikrofonla başlamak istiyorum. Tavsiyeleriniz ve önerilerinizi alabilir miyim?
Sukru Yz Kilopat Katılım 1 Kasım 2018 Mesajlar 74 Çözümler 1 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Ekim 2022 #2 Bütçe sınırınız nedir?
venom94 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 1.221 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2022 #3 Sukru Yz dedi: Bütçe sınırınız nedir? Genişletmek için tıkla... 400 TL gibi.
Sukru Yz Kilopat Katılım 1 Kasım 2018 Mesajlar 74 Çözümler 1 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Ekim 2022 #4 venom94 dedi: 400 TL gibi. Genişletmek için tıkla... Logitech’in kameralarına bakabilirsiniz. Tam olarak 400 TL’ye bulacağınızı sanmıyorum ama o fiyat civarlarında yine bazı kameralar var. https://www.akakce.com/webcam/logitech,1,2.html
venom94 dedi: 400 TL gibi. Genişletmek için tıkla... Logitech’in kameralarına bakabilirsiniz. Tam olarak 400 TL’ye bulacağınızı sanmıyorum ama o fiyat civarlarında yine bazı kameralar var. https://www.akakce.com/webcam/logitech,1,2.html
XFarcus Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2017 Mesajlar 1.773 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Biyolog 6 Ekim 2022 #5 venom94 dedi: 400 TL gibi. Genişletmek için tıkla... 400 TL'ye aldığınız kamera sizi zoom'da falan anca idare eder. O bütçeyle kamera bile almakta zorlanırsınız. Mikrofonu saymıyorum bile.
venom94 dedi: 400 TL gibi. Genişletmek için tıkla... 400 TL'ye aldığınız kamera sizi zoom'da falan anca idare eder. O bütçeyle kamera bile almakta zorlanırsınız. Mikrofonu saymıyorum bile.
OttoSlayer Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2017 Mesajlar 1.098 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2022 #6 Bu bütçeyle başlamamak en iyisi yol yakınken bu sevdadan vazgeçmeni öneririm kaldı ki YouTube'da tutunman çok zor.
Bu bütçeyle başlamamak en iyisi yol yakınken bu sevdadan vazgeçmeni öneririm kaldı ki YouTube'da tutunman çok zor.