Emirikeee
Picopat
Daha fazla
Emin değilim ama sanırım ödüllü turnuva gibi şeyler iyi izleniyor TikTok'da PUBG yayını açıp oda kuruyorlar kazanana 120 UC falan diyorlar ve gayet iyi izleniyorlar böyle 5-6 tanesine denk geldim çoğunun izlenmesi bayağı iyiydi hatta oda doluyordu bazıları giremiyordu sizde bu tarz bir şeyler deneyebilirsiniz.
Hocam dün kısa bir analiz yaptım bildiğim bir şey var bu analizlerin dışında eğer kız bir yayıncıysan diğerlerinden daha üstünsün Türkiye'de böyle Kick ve Twitch'te GTA eğer arkanda kitlen varsa izleniyor Valorant daha çok kızlar izleniyor Minecraft full erkek ve benim yaşımdakiler onlarda benim gibi sunucuya alıyor ama benim sunucumda 0 lag ve diğer eklentiler olduğu için diğerlerinden daha üstün TikTok'ta senin dediğin gibi PUBG'ye falan baktım PUBG başlayabilirim eskiden oynuyordum TikTok'ta izlenen diğer bir oyun ise Minecraft o da sen belli bir alanı elmas bloklarla kaplamaya çalışıyosun 1 gül 5 blok falan patlatıyor örneğin 1 çay mesela 3 tane creeper falan bunu yapabilirim ve Minecraft'ta devlet kurma vardı işte 1 tane beni sev atarsan devletini kuruyor ama o da güzel olmaz çok zaten ama diğerleri tutmazsa bu da denenir. Başka tavsiyeleriniz varsa açığım.