Yaz aylarında oyun oynarken sicakligin 90 derece olmasi normal midir?

balkann

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba, bugün EA FC24 oynarken sıcaklığı kontrol edeyim dedim, 88 derece gösteriyordu. Hem GPU hem CPU bu dereceleri gösterdiği için hava soğutma alayım sorunum çözülsün gibi, bir şey de yapamıyorum. Sizce bu sıcaklıklar nasıl iner?

Dosya Ekleri

• 1721560303014.png
    1721560303014.png
    21,5 KB · Görüntüleme: 1.141
X123 olabilir. Hocam hic mi olmuyor?
Normalde günlük hayatımda sürekli bişeyleri söküp takmayı seven birisiyim sistemimi de kendim birleştirdim fakat bu bir türlü olmuyor. Biraz daha baskı uygularsam ya anakart ortadan ikiye bölünecek ya işlemci. Acaba son çare olarak slikon vs. ile mandalı tuttursam mı diyorum o da riskli geliyor sıcaktan erirse diye.

Öneriniz için teşekkürler 1 gün daha çözmeye çalışayım olmadı iade edeceğim mecburen.

Neden zorlandım bende bilmiyorum, mandal sistemi gibi son derece ilkel ve basit sistemi nasıl bu kadar zor yapmışlar anlamıyorum.

Mandal sistemi maliyet için yapılıyor, yoksa tüm soketler için ayrı plaka falan gerekirdi, sadece o soğutucunun mandalları biraz sert.

Benim işlemci bu yaz %95 görüyordu, UV da işe yaramıyordu. Geçen hafta DeepCool AK400 almıştım ve şimdi de 70 üstü görmüyor. Termal macun sürülü geliyor, yenisini almanıza gerek var mı size kalmış. Bence fiyatı şu anki duruma göre mâkul.

7600X için AK620 kullanıyorum ben de kule tipi soğutucular için gayet yeterli performansları var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı