Yaz için parfüm önerisi

fevzidurmayan

Hectopat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
asus tuf a15 r5 7535hs rtx4050 24gb ram
Meslek
Öğrenci
Yaz için ferah bir şeyler arıyorum. Bargello dükkanı var oraya bakabilirim yarın. Önerdiğiniz bir modeli var mı? Özellikle aradığım bir şey yok ağır bir şeyler istemiyorum fresh olsun güzel koksun yeter. Bütçem uçuk kaçık olmadığı sürece yeterli olur parfüm piyasasını bilmiyorum uygun fiyatlı bir şeyler arıyorum.

Yaz için ferah bir şeyler arıyorum. Bargello dükkanı var oraya bakabilirim yarın. Önerdiğiniz bir modeli var mı? Özellikle aradığım bir şey yok ağır bir şeyler istemiyorum fresh olsun güzel koksun yeter. Bütçem uçuk kaçık olmadığı sürece yeterli olur parfüm piyasasını bilmiyorum uygun fiyatlı bir şeyler arıyorum.

Biliyorum zaten bunları duymuşsunuzdur fakat, önerim bence bu kadar takmayın bu konuyu. Çoğu parfumun güzel bir aroması var, kaliteli bir marka olsun yeter bence.

Bu arada Antalya'nın neresindensin yakışıklı?

Biliyorum zaten bunları duymuşsunuzdur fakat, önerim bence bu kadar takmayın bu konuyu. Çoğu parfumun güzel bir aroması var, kaliteli bir marka olsun yeter bence.

Bu arada Antalya'nın neresindensin yakışıklı?
Hepsi güzel kokuyor da işte kokuları bariz fark ettiriyor.

Finikedeyim.

Bvlgari Aqva fiyat olarak pahalı ama referans bir koku olarak önerebiliceğim nadide güzel kokulardan birisidir. Belki biraz sorup soruşturma ile onun kokusuna benzer bir koku bulabilirsiniz. Narenciye ve deniz yosunu karışımı hafif, ferah ama bir o kadar da kalıcı bir kokusu var. Bence yaz için bundan daha iyi bir koku daha üretilmemiştir bu dünya üzerinde.

Invictusa benzetmişler emin olamadım.
alakası yok hocam, valentino daha odunsu ve minarel bi koku ama yaptığı şeyi çok fresh bir şekilde yapıyor. Kışında yazın da kullanılacak bir parfüm olsa da sıcak günlerde daha çok gider diye düşünüyorum, öte yandan invictus düz bir yaz kokusu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı