Yaz için parfüm önerisi

Alakası yok hocam, valentino daha odunsu ve minarel bir koku ama yaptığı şeyi çok fresh bir şekilde yapıyor. Kışında yazın da kullanılacak bir parfüm olsa da sıcak günlerde daha çok gider diye düşünüyorum, öte yandan invictus düz bir yaz kokusu

Alakası yok derken?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

İncelemenizi öneririm. Çoğu yerde hatta sıkıcı bir parfüm olduğudan bile bahsedenler olmuş. Üzgünüm. Parfumo ve Fragnaticadan bakabilirsiniz. İnvictusdan iyi ama muhteşem de diyemedim.

Alakası yok derken?

İncelemenizi öneririm. Çoğu yerde hatta sıkıcı bir parfüm olduğudan bile bahsedenler olmuş. Üzgünüm. Parfumo ve Fragnaticadan bakabilirsiniz. İnvictusdan iyi ama muhteşem de diyemedim.

Hocam kendiniz kokladınız mı yoksa youtube'dan başkasının burnuyla mı argüman üretiyorsunuz. Gidip kendiniz koklamanızı öneririm. Ama illaha başkasının burnuna güveniyorsanız çoğu forumda aslında çok farklı olduğunu zaten söylüyorlar. Tüm mavi ambroxan notalı parfümlere invictus yapıştırması yapmalarından bıktım usandım valla, ilk yapan invictus olsa da valentino bunu hem daha iyi hem de çok daha farklı şekilde yapıyor, koklarsanız anlarsınız.

Hocam kendiniz kokladınız mı yoksa YouTube'dan başkasının burnuyla mı argüman üretiyorsunuz. Gidip kendiniz koklamanızı öneririm. Ama illaki başkasının burnuna güveniyorsanız çoğu forumda aslında çok farklı olduğunu zaten söylüyorlar. Tüm mavi ambroxan notalı parfümlere invictus yapıştırması yapmalarından bıktım usandım vallahi, ilk yapan invictus olsa da valentino bunu hem daha iyi hem de çok daha farklı şekilde yapıyor, koklarsanız anlarsınız.

Oda arkadaşımın orijinal kokusu. Yapmayın invictusta sevmiyorum. Benziyor kokuları.

Born in roma Uomo intense çok modern olsa da çok sade bir koku hocam albenisi yok sadece genel beğeni parfümü öyle özel bir parfüm değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı