Merhaba, 3 gün sonra 26'sında Steam'in yaz indirimleri başlıyor, Rust alacağım fakat indirimlerde fiyatı çok fazla düşüyor mu onu merak ediyorum, cevaplarsanız sevinirim.
steamdb.info
Anladım hocam teşekkür ederim.![]()
Rust · AppID: 252490
The only aim in Rust is to survive. Everything wants you to die - the island’s wildlife and other inhabitants, the environment, other survivors. Do whatever it takes to last another night. Rust Steam charts, data, update history.steamdb.info
9.49 dolara düşer büyük ihtimalle
Merhaba, 3 gün sonra 26'sında Steam'in yaz indirimleri başlıyor, Rust alacağım fakat indirimlerde fiyatı çok fazla düşüyor mu onu merak ediyorum, cevaplarsanız sevinirim.
Gerçekten haklısınız hocam bazıları da çok düşmüyor boşa bekliyoruz neredeyse.Keşke bu oyunların ne kadar düşeceğini gösteren bir site olsa merak ettiğim o kadar şey var ki.
Keşke bu oyunların ne kadar düşeceğini gösteren bir site olsa merak ettiğim o kadar şey var ki.
Öyle bir site var zaten Steam DB'ye giriyorsun oyunu seçiyorsun sonra price history e geliyorsun oradan TR'yi seçip 2 yıl 1 yıl falan en çok kaça ve ne zaman düştüğünü görüyorsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.