Yaz tatili için masa başı iş önerisi

OMERTA

Hectopat
Daha fazla  
Şu anda garsonluk yapıyorum. Yaz tatillerinde çalışmayı seven biriyim ama acaba oturarak da çalışabileceğim bir yer var mı diye merak ettim. Erkek olduğum için kasiyer olmam neredeyse imkansız :d sakallarımı kesme şartı olmayan ve dönemlik çalışabileceğim kurumsal yerler biliyor musunuz?

oturarak değilde pek zorlanmayacağınız iş önerebilirim. Akaryakıt satış görevlisi (Pompacı) olabilirsiniz. 8 saat mesai 3 vardiya yerden yere saatleri değişiyor genelde (8-16 /16-24/24-8 yada 7-15/15-23/23-7)şeklinde oluyor. 23k maaş yemek sigortanda var

Oturarak değil de pek zorlanmayacağınız iş önerebilirim. Akaryakıt satış görevlisi (pompacı) olabilirsiniz. 8 saat mesai 3 vardiya yerden yere saatleri değişiyor genelde (8-16 /16-24/24-8 ya da 7-15/15-23/23-7)şeklinde oluyor. 23K maaş yemek sigortan da var.

Yazın işe alıyorlar mı hocam? Ve bahsettiğiniz firma hangisi.

Yazın işe alıyorlar mı hocam? Ve bahsettiğiniz firma hangisi.
yazın işe alırlar evet eleman ihtiyacı olursa alırlar. Belki pompacı olarak değilde akaryakıt istasyonlarında bulunan marketlere kasiyer olarakda calısabilirsiniz vardiya sistemleri aynı. benim bahsettiğim firma petrol ofisi her firma aynı maaşı vermiyebilir. sen yinede gidip sorsan daha iyi olabilir

Yazın işe alırlar evet eleman ihtiyacı olursa alırlar. Belki pompacı olarak değil de akaryakıt istasyonlarında bulunan marketlere kasiyer olarak da calısabilirsiniz vardiya sistemleri aynı. Benim bahsettiğim firma petrol ofisi her firma aynı maaşı vermiyebilir. Sen yine de gidip sorsan daha iyi olabilir.

Şimdiye kadar erkek kasiyer gördüğüm tek yer benzin istasyonu sanırım hocam. Bilmediğimden soruyorum kasiyer olarak da işe alırlar mı sizce? Ben şu anda çalışıyorum ama okullar açıldığında yurda 1 ay geç gideceğim ortalama 4 ay daha çalışma sürem var. Eğer iş bulabilecek olursam gitmeyi düşünürüm.

Şimdiye kadar erkek kasiyer gördüğüm tek yer benzin istasyonu sanırım hocam. Bilmediğimden soruyorum kasiyer olarak da işe alırlar mı sizce? Ben şu anda çalışıyorum ama okullar açıldığında yurda 1 ay geç gideceğim ortalama 4 ay daha çalışma sürem var. Eğer iş bulabilecek olursam gitmeyi düşünürüm.
Tabii alırlar ama tekrardan söyliyeyim elemana ihtiyacları varsa alırlar. Ben bugun akaryakıt istasyonuna gittim. Pompacı abiye dedim abi internette gördüm akaryakıt satış görevlisi arıyormussunuz dedim. Adam dedi okuyormusun hayır dedim lise bittimi dedi evet dedim. Sonrasında bana eliyle gösterdi şuraya git. (30 metre ya var ya yok.) Orada bu istasyonun müdürü onun yanına git dedi. Gittim işte adamın sorduğu soruların aynısını sordu,aynı şekil cevapladım.Her neyse işte konuştuk ben bi düşüneyim dedim çıktım. (Sanırım Pazartesi gidip kabul ettiğimi söyliyeceğim.) :D Bugün sen bana yanıt verdiğinde adamla konuşuyordum ondan dolayı bakamadım.

Tabii alırlar ama tekrardan söyleyeyim elemana ihtiyacları varsa alırlar. Ben bugün akaryakıt istasyonuna gittim. Pompacı abiye dedim abi internette gördüm akaryakıt satış görevlisi arıyormussunuz dedim. Adam dedi okuyor musun hayır dedim lise bitti mi? Dedi evet dedim. Sonrasında bana eliyle gösterdi şuraya git. (30 metre ya var ya yok.) Orada bu istasyonun müdürü onun yanına git dedi. Gittim işte adamın sorduğu soruların aynısını sordu, aynı şekil cevapladım. Her neyse işte konuştuk ben bir düşüneyim dedim çıktım. (sanırım pazartesi gidip kabul ettiğimi söyliyeceğim.) :D bugün sen bana yanıt verdiğinde adamla konuşuyordum ondan dolayı bakamadım.

Hayırlı olsun hocam. Teşekkürler tavsiyeniz için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı