Merhaba, 9. sınıfı meslek lisesinde bitirdim ve 10. sınıfa Anadolu Lisesinde başlayacağım, gideceğim liseye puanım yetiyor. Tek korktuğum şey biz 9. sınıfta yabancı dil olarak sadece İngilizce aldık. 10. sınıfta Anadolu Lisesine başladığımda Almanca da göreceğim. Acaba yaz tatilinde Almanca eğitimi alıp 9. sınıflara yetişebilir miyim? Cevaplarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler
Ya da internetteki videolar üzerinden onlara yetişebilir miyim?
9.sınıfı anadolu lisesinde bitirmiş olarak söylüyorum ki pek korkulacak bir şey yok açıkçası, aklıma gelen konularda artikeller, ebeveyn adları, saatler, günler geliyor. Bunlarıda çok kısa sürede halledersiniz.
9.sınıfı anadolu lisesinde bitirmiş olarak söylüyorum ki pek korkulacak bir şey yok açıkçası, aklıma gelen konularda artikeller, ebeveyn adları, saatler, günler geliyor. Bunlarıda çok kısa sürede halledersiniz.
2006-2010 yılları arasında lise okudum. Her sene aynı konuları gördük. Sürekli sıfırdan başlayıp sene sonu aynı noktada bitiriyorduk. Okuldan okula değişir elbet ama fazla kasmana gerek yok. Dil öğrenmek hoşuna gidiyorsa ne mutlu. Ezber yapabilmekte fayda var tabi, artikellerin üstesinden gelmek gerek.