Okul müdürlüklerince hallediliyor nakil işlemleri. e-Okul'dan kontenjan sorguladıktan sonra gitmek istediğiniz okula gidip nakil sürecini başlatacaksınız, eski okulunuz onay verecek.Yaz tatilinde nakil yaptırmak istiyorum ama şu an hata veriyor. Nakiller ne zaman açılacak?
E-Devlet'ten olmuyor mu?Okul müdürlüklerince hallediliyor nakil işlemleri. e-Okul'dan kontenjan sorguladıktan sonra gitmek istediğiniz okula gidip nakil sürecini başlatacaksınız, eski okulunuz onay verecek.
Bilmiyorum, daha önce e-devlet'ten nakil alan görmedim.E-Devlet'ten olmuyor mu?
Şuan nakiller kapalı galiba. Tarihler hakkında bir fikrin var mı?Nakil sitesi var. E-okul gibi bir panelden giriliyor. Ordan girip naklini aldırıyorsun. Eğer adres veya puanın yeterse alıyorlar seni. Belirli tarihleri var. Nakil işlemini yaptığında gelişmeleri eokuldan takip edebiliyorsun. Sıralaman falan yazıyor. Ben 1.sıradaydım aldılar beni. Eğer sıralama geriye atarsa okul müdürüyle velin görüşsün.
Eninde sonunda konuşmanız gerekecek. Evet.Ben de 10. sınıfa geçiyorum okula gidip müdürle konuşmam mı lazım?
Şu an nakiller açık değil daha sanırım. Temmuz ortalarında demişsiniz.Eninde sonunda konuşmanız gerekecek. Evet.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.