Yaz tatilinde nerelerde çalışılır?

tuna_0110

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci 12th Gen Intel(R) Core(TM) i5-12450H 2.00 GHz
Takılı RAM 16,0 GB (kullanılabilir: 15,7 GB)
Sistem türü 64 bit işletim sistemi, x64 tabanlı işlemci
Ekran kartı nvidia geforce rtx 4050
Direkt konuya gireceğim. 10. sınıfa gidiyorum ve 15 yaşındayım. Yaz tatilinde çalışmak istiyorum çünkü bilgisayar alacağım ve cebimde para olsun istiyorum. Ama ailem çalışmamı istemiyor. "sen notlarını iyi getir biz sana alırız bilgisayar" diyorlar. Geçen senelerde bir laptop almışlardı benim için ama ablam üniversiteye geçince yanında götürdü. Yani hem o laptopu hem de bu bilgisayarı ben istediğim için almalarını istemiyorum kendim çalışıp almak istiyorum. Hem deneyimim olmuş olur hem de bilgisayarı kendim alabilirim. Sizce çalışmam mantıklı mı veya yaz tatilinde nerede çalışabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Notların iyi ise ve ailen bilgisayarı karşılayabileceğini düşünüyorsa bence onlara bırakabilirsin, onun haricinde kolay kolay iş bulamazsın berber yanına çırak olarak vs girebilirsin onlarda para olarak tam karşılığını vermez ve kendini çok yorarsın.

Direkt konuya gireceğim. 10. sınıfa gidiyorum ve 15 yaşındayım. Yaz tatilinde çalışmak istiyorum çünkü bilgisayar alacağım ve cebimde para olsun istiyorum. Ama ailem çalışmamı istemiyor. "sen notlarını iyi getir biz sana alırız bilgisayar" diyorlar. Geçen senelerde bir laptop almışlardı benim için ama ablam üniversiteye geçince yanında götürdü. Yani hem o laptopu hem de bu bilgisayarı ben istediğim için almalarını istemiyorum kendim çalışıp almak istiyorum. Hem deneyimim olmuş olur hem de bilgisayarı kendim alabilirim. Sizce çalışmam mantıklı mı veya yaz tatilinde nerede çalışabilirim?
Garsonluk ortacılık sanayide çırak olabilirsin babanın parası varsa alacağını dusunuyorsan ders calıs

Notların iyi ise ve ailen bilgisayarı karşılayabileceğini düşünüyorsa bence onlara bırakabilirsin, onun haricinde kolay kolay iş bulamazsın berber yanına çırak olarak vs girebilirsin onlarda para olarak tam karşılığını vermez ve kendini çok yorarsın.

Notlarım çok iyi sayılmaz ama ders çalışırsam düzeltebilirim. Önemli olan not değil zaten ben kendim çalışıp almak istiyorum.

Garsonluk ortacılık sanayide çırak olabilirsin babanın parası varsa alacağını dusunuyorsan ders calıs

Parası var sayılmaz bu sene borçları var ama yaza kadar bitecek. Garsonluk gibi işler yapmak istemiyorum çünkü az da olsa anksiyetem var tanımadğım insanlarla konuşamıyorum çok fazla. Sanayiyede babam izin vermez.

Notlarım çok iyi sayılmaz ama ders çalışırsam düzeltebilirim. Önemli olan not değil zaten ben kendim çalışıp almak istiyorum.

Parası var sayılmaz bu sene borçları var ama yaza kadar bitecek. Garsonluk gibi işler yapmak istemiyorum çünkü az da olsa anksiyetem var tanımadğım insanlarla konuşamıyorum çok fazla. Sanayiyede babam izin vermez.
Tekstilde getir götür temizlik yapabilirsin ama hem çok pis hemde aksama kadar dolanıyon baya yorulursun

Tekstilde getir götür temizlik yapabilirsin ama hem çok pis hem de aksama kadar dolanıyon bayağı yorulursun

Tekstil derken satış mağazaları mı yoksa üretim yerleri mi? Aslında bodrum bölgesinde yaşıyorum otellere girmek istiyorum hem yabancı dilim gelişmiş olur ama yaşımdan dolayı alırlar mı bilmiyorum.

Küçük dukkanlara gidersen para vermezler kullanırlar büyük fabrikalara birilerinin aracılığıyla gir adamakıllı para al ben senin yasinda doseme fabrikasina girip 3 ayda toplamıştım.

Küçük dukkanlara gidersen para vermezler kullanırlar büyük fabrikalara birilerinin aracılığıyla gir adamakıllı para al ben senin yasinda doseme fabrikasina girip 3 ayda toplamıştım.
Babam adec fabrikasında çalışıyor. Baya güzel maaş veriyorlar. 25 30 binin altında para alan yok bayada büyük biryermiş. Yurtdışıyla falan bağlantısı çokmuş. Oraya girebilirsem hem diğer senelerde de girebilirim hemde güzel maaş alırım ama alırlar mı bilmiyorum.

Babam adec fabrikasında çalışıyor. Bayağı güzel maaş veriyorlar. 25 30 binin altında para alan yok bayağı da büyük bir yermiş. Yurtdışıyla falan bağlantısı çokmuş. Oraya girebilirsem hem diğer senelerde de girebilirim hem de güzel maaş alırım ama alırlar mı bilmiyorum.

Babani ikna edersen iyi olur 10 15 k maas alırsın ben 3 ay calistim yarisini da babama verdim oyle topladim baban sana karismazsa da 35 45 k ya iyi sistem toplarsin.

Okul okuyacaksan çalışmaya bulaşma tatilde keyfini yaşa, fakat imkan zor ailem alamaz diyorsan sanayi veya berber de 2 3 aylığına gir.

Geri
Yukarı