Daha fazla
- Meslek
- König
Merhaba. Seneye 11. sınıfa geçeceğim. 11. sınıfa geçmeden önce yaz tatilinde yapmak istediğim birçok şey var. Bunlardan birisi de TYT'yi bitirmek. TYT'yi tam anlamıyla soru kalıpları olarak bitiremesem de konu olarak bitirmek istiyorum. Bu konu hakkında birçok sorum var.
1. Nasıl bir çalışma şekli uygulamayım?
2. Başka bir konuya geçince diğer konuyu unutmamak için ne yapmalıyım?
3. 9. sınıf konuları bittikten sonra mı 10. sınıf konularına geçmeliyim yoksa ikisini bir mi götürmeliyim?
4. Okul günlerinde kaç saat, tatil günlerinde kaç saat çalışmalıyım?
5. Hangi hafta hangi konuya çalışacağıma dair bir ders programı olmalı mı? Eğer olmalıysa bana önerebileceğiniz hazır bir ders programı var mı yoksa kendim mi hazırlamalıyım?
6. TYT'yi bitirdikten sonra haftada 2 deneme çözmek konuları unutmamak için yeterli mi?
1. Nasıl bir çalışma şekli uygulamayım?
2. Başka bir konuya geçince diğer konuyu unutmamak için ne yapmalıyım?
3. 9. sınıf konuları bittikten sonra mı 10. sınıf konularına geçmeliyim yoksa ikisini bir mi götürmeliyim?
4. Okul günlerinde kaç saat, tatil günlerinde kaç saat çalışmalıyım?
5. Hangi hafta hangi konuya çalışacağıma dair bir ders programı olmalı mı? Eğer olmalıysa bana önerebileceğiniz hazır bir ders programı var mı yoksa kendim mi hazırlamalıyım?
6. TYT'yi bitirdikten sonra haftada 2 deneme çözmek konuları unutmamak için yeterli mi?
Son düzenleyen: Moderatör: