İşe yaramadı aynı halaAyarlar kısmından arama yerine gelin ve "İmleç Kalınlığı" yazıp çıkan ayara gidin.
Eki Görüntüle 2144866
Buradan göstergeyi isterseniz aktif edin. Alta tarafta imleç kalınlığı ayarlayabildiğiniz bir yer var oradan normal imlecin kalınlığını değiştirebilirsiniz.
hocam dosyaya hala sahipsen paylaşabilir misin? link bozulmuş da.İşe yaramadı aynı hala
Bunu denedim sorunum çözüldü.
Microsoft Word belgesinde fare işaretçisi gözükmüyor/beyaz
Herkese merhaba, Word belgesinde herhangi bir metin yazarken, ekte sunduğum imleç bir anda beyaz oluyor ve Word üzerinde seçim yapmam gereken yere ulaşmada sıkıntı yaşıyorum. Bildiğiniz imleç beyaz, çok net bir şekilde bakınca orada olduğunu renginin beyaz olduğunu görüyorum. Bu sadece Word...www.technopat.net
Hocam dosyaya hala sahipsen paylaşabilir misin? Link bozulmuş da.
çok sağolasın hocam
Ek olarak hem HDR açık olsun hemde imleç görünsün diyorsanız Ayarlar - Erişilebilirlik - Fare işaretçisi ve dokunma sekmesinden farenizin rengini değiştirin ama yine beyaz renk yapın word vs gibi yerlerde imleç görünür olacak.Konuyu uyandırıyorum fakat çözümü keşfettim. Laptop ekranımda bu sorun olmazken ek monitörümde yaşanıyordu. Monitörümdeki HDR açık olduğu için olduğunu fark ettim. HDR özelliğini kapatınca sorunum çözüldü.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.