Exinie Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2018 Mesajlar 3.833 Çözümler 31 31 Temmuz 2019 #1 Merhabalar, bu sorundan bıktım artık bir yazı yazdıktan sonra yanlış yazdığım yeri silmek için yön tuşları ile yanlış yazılan yere gitmek istiyorum. Fakat resimdeki gibi yanım sönen imleç yerine mavi bir kare çıkıyor.
Merhabalar, bu sorundan bıktım artık bir yazı yazdıktan sonra yanlış yazdığım yeri silmek için yön tuşları ile yanlış yazılan yere gitmek istiyorum. Fakat resimdeki gibi yanım sönen imleç yerine mavi bir kare çıkıyor.
T TerabyteForever Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2017 Mesajlar 6.714 Makaleler 7 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2019 #2 Insert tuşuna basınız. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS Exinie Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2018 Mesajlar 3.833 Çözümler 31 31 Temmuz 2019 #3 TerabyteForever dedi: Insert tuşuna basınız. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler yıllardır bu sorun yüzünden çok sinirlendim. Artı 0 Eksi
TerabyteForever dedi: Insert tuşuna basınız. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler yıllardır bu sorun yüzünden çok sinirlendim.