Yazıcı siyah-beyaz çıkarmıyor

mkrse

Centipat
Merhaba arkadaşlar. Canon E414 model yazıcım var. Orijinal kartuşu daha önce doldurmama rağmen bugün başlarda silik çıkan çıktıyı daha sonra hiç alamadım. Çıktı alamamam üzerine kartuşun havasını defalarca aldım, yine aynı sorunla karşılaşıyorum. Bilgisi olan var mı? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Büyük ihtimal farklı ve kalın bir mürekkep ile doldurduğunuz için yazdırma iğneleri tıkanmıştır.
İlk başlarda kesik çıktı alıyordum. Daha sonra hiç alamadım. Solüsyon ve sıcak su ile temizleme yaptım buna rağmen hâlâ tıkalı olabilir mi? Bir öneriniz var mı?

İlk başlarda kesik çıktı alıyordum. Daha sonra hiç alamadım. Solüsyon ve sıcak su ile temizleme yaptım buna rağmen hâlâ tıkalı olabilir mi? Bir öneriniz var mı?
Olabilir, filtre edilmemiş mürekkep ise daha kötü, kartuşları değiştirmenizi öneririm.

Olabilir, filtre edilmemiş mürekkep ise daha kötü, kartuşları değiştirmenizi öneririm.
Kartuşun başından mürekkep alabiliyorum. Fakat kağıda yazmıyor. Yarın detaylı bir temizlik yapıp deneyim bir daha. Olmazsa yeni kartuş yolu görünüyor. Umarım kartuşluk sorun vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…