M mehmetcan tandoğan Hectopat Katılım 30 Ocak 2015 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2019 #1 Yazdırdığım bir şeyi iptal ettim fakat o orada kaldı ve gitmiyor durum olarak da siliniyor yazıyor ama silinmiyor. Yazıcıyı hep kapatıp açtıgımda tekrar yazdırmaya çalışıyor bunu kalıcı olarak nasıl silebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Aralık 2019
Yazdırdığım bir şeyi iptal ettim fakat o orada kaldı ve gitmiyor durum olarak da siliniyor yazıyor ama silinmiyor. Yazıcıyı hep kapatıp açtıgımda tekrar yazdırmaya çalışıyor bunu kalıcı olarak nasıl silebilirim?
Zekcek Kilopat Katılım 19 Ağustos 2014 Mesajlar 663 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2019 #2 Aşağıdaki kodu metin belgesinde .bat olarak kaydet ve yönetici olarak çalıştır. Sorununu çözecektir. Kod:Panoya kopyala net stop spooler del C:\WINDOWS\system32\spool\PRINTERS\*.* /q net start spooler
Aşağıdaki kodu metin belgesinde .bat olarak kaydet ve yönetici olarak çalıştır. Sorununu çözecektir. Kod:Panoya kopyala net stop spooler del C:\WINDOWS\system32\spool\PRINTERS\*.* /q net start spooler
Bir Bardak Çay Centipat Katılım 2 Kasım 2019 Mesajlar 462 Çözümler 1 11 Aralık 2019 #3 Kolay yazıcı usb cıkar pc kapatıp yeniden aç sorun düzelecektir, ben yazıcı tamircisiyim oluyor sürekli böyle şeyler.
Kolay yazıcı usb cıkar pc kapatıp yeniden aç sorun düzelecektir, ben yazıcı tamircisiyim oluyor sürekli böyle şeyler.
Mucize Kartal Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 4.737 Çözümler 27 21 Haziran 2024 #4 Sizin kurbanınız olurum ben.