Yazıları Gölgeli Görmek

İki gözünüzde de var mı? Geceleri ışıklarda parlama oluyor mu gölgeli görmeye ilaveten?
Bir gözümde görme kaybı Çar o yüzden öbür gözümde var bilemem. Ama gündüzleri gün ışığına çıkınca siyah siyah gölgeler görüyorum etrafta onun dışında bi de TV ekranında yazılarda vs gölgeli görme durumum var. 3 sene önce başladı. İlk önce gölgeli görme vardı bu sene bu gün ışığına çıkınca oluşan şeyler oluştu
Birebir aynı şeyleri yaşıyorum
Önce uçuşan cisimler başladı
Ardından ise uzaktaki cisimleri çift görme ( özellikle renkli tabelalar sokak lambaları gibi ışıklı yerlerde daha belirgin)
Merhaba son durumunuz nedir acaba ?

Son düzenleme:
Gündüzleri gün ışığında uçuşan çisimler görüyor musunuz acaba?
Evet böyle karıncalı gibi, ahreket ediyomuş gibi görüyorum ama şu an canımı sıkan şey o değil. Şu çift gölgeli görme baya sıkıntı oluyo

Evet böyle karıncalı gibi, ahreket ediyomuş gibi görüyorum ama şu an canımı sıkan şey o değil. Şu çift gölgeli görme baya sıkıntı oluyo
Evet o daha büyük sıkıntı. Sizin yeni mi oluştu. Bu hafta tekrar doktora gitmeyi planlıyorum size sonuçları aktarırım

Evet o daha büyük sıkıntı. Sizin yeni mi oluştu. Bu hafta tekrar doktora gitmeyi planlıyorum size sonuçları aktarırım
Tamamdır sevinirim. Benim yaklaşık 3 aydır falan var bu arada

Yanlış bilgilendirme.
Benim 3 senedir var. Bu arada doktora gittin yine bir şey yok dendi anlam veremiyorum cidden.

Doktorda anlamıyor ki
Özele gittim detaylı incelemede sadece 0.75 göz bozukluğu çıktı.
Araştırma hastanesine gittim oradada epey inceledi prof inceliycem dedi ama sonuç yok hala.
Benim 3 senedir var. Bu arada doktora gittin yine bir şey yok dendi anlam veremiyorum cidden.

Korkmayın keratakoz yok ben 5 senedir böyleyim.
Discord kullanıyor isen iletişim ve bilgilendirme yapabiliriz.
piyanist#221

Son düzenleme:
Merhaba hayır kullanmıyorum başka türlü bi iletişim kursak olmaz mı ben de profesöre göründüm Ankara’da fakat hep bir şey yok deniyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…