Yazıları Gölgeli Görmek

Ne kullanıyorsun.
Join the sln.0 kullanıcısının sunucusu Discord Server! açtım şimdi bu linke tıkladığında olacak sanırım
Join the sln.0 kullanıcısının sunucusu Discord Server! açtım şimdi bu linke tıkladığında olacak sanırım
İsmim discordta Sln.0

Son düzenleme:

Selamlar bende son 1 haftadir sadece ama sadece beyaz suni ışıklardan gelen yazılarda yukarıya doğru silik bir şekilde gölgeli görüyorum gozleri kisinca artiyor ve baska hicbirseyde problem yok uzaktan bakınca daha da oluyor okumamda problem çıkarmıyor hatta etkilemiyor bile ama insan sebebini merak ediyor acaba psikolojik mi diye gözleri kırptıktan sonra yaklasik 7snden sonra olmaya basliyor hiçbir cisim veya objede olmuyor cok nadir suni isiklardan gelen yazi haric beyaz renkte baska bir şey varsa onda olabiliyor miyop veya astigmatim yok annemle babamda sadece 45'inden sonra olan goz rahatsizliklari var onun disinda sulalede yaslilik harici gozluk takan bile yok daha once bahar aylarinda goz alerjisi olmustum doktor damla verdi gecti ama o goruste problem cikarmamisti sadece gozumu kurulastirdi ben los isikta karanlikta biseyler bakmayi cok seven bir insanim sizce dediginiz hastalikla bir alakasi olabilir mi yakin zamanda muayene olmaya gidecegim(mesela su an telefonda yazilar siyah oldugundan 0 sorun) ben biraz dijital göz yorgunlugundan supheleniyorum ama PC'ye bakarken beyaz yazilarda hiç problem yasamamistim ki ben bazen 6-7 saat bile PC basinda duran adamim TV'ye bakimca fark ettim desem yeridir su an PC bakimda geri gelince
Editlerim ve bunun olma orani mesela cok isik olan bir yerdeysem daha fazla orta isiktaysam neredeyse hic az isiktaysam yine oluyor bu konuda beni aydinlatabilir misiniz?

Son düzenleme:
Bu rahatsızlık piskolojik falan değil doktorlarda ezbere iş yapıyorlar. Doktora gidiyorsun derdini anlatıyorsun doğru dürüst dinlemiyorlar bile çünkü herşeye karşı bir önyargı geliştirmişler. Farklı bir olasılıkta hepsi mavi ekrana düşüyor.
Aynı rahatsızlığı uzun bir süredir bende yaşıyorum yaşım 46, 3 farklı göz doktaruna gittim hiçbiri de bana yardımcı olmadı, sanki ne olduğunu bilmiyorlar gibi geldi bana. Bende kendim araştırmaya başladım.
Şimdilik bulduğum şu; akşamları kan şekeriniz çok yükseldiğinde gözdeki bazı kan damarlarının yapısı bozuluyor ve siz gece yatarken kılcal kan damarları göze yeterince oksijen taşıyamıyorlar bunun sonucu olarak oksijensiz kalan bölgede bir tür hormon salgılanıyor. Bu hormon kılcal damarların genişlemesine ve geçirgenliğinin artmasına neden oluyor. Geçirgenliği artan damarlar yüzünden o bölgede ödem birikiyor. Biriken ödem bu görme bozukluğuna neden oluyor.
Ayrıca yüksek tansiyon hastalığıda işleri daha kötüye götürüyor. Bozulan damarların yerine yeni damarlar oluşuyor veya damarların aşırı büyümesine neden oluyor. Sinirlere baskı yaptığında işler daha da kötüleşebiliyor.
Sonuç olarak şeker diyeti yaparsanız bu sorundan kurtulursunuz diye düşünüyorum.

Merhabalar ben de aynı sorunu yaşıyorum siz şeker diyeti yaptıktan sonra düzelme gördünüz mü?

evet şeket diyetiyle şekerimi 100 e kadar düşürdüm fakat bu diyeti uzun süre kontrol altında tutmak hayatı tam anlamıyla zehir ediyor. O yüzden bazı zamanlar kaçamaklar yaparak şekerimin tekrar yükselmesine izin veriyorum. Tabi ki aynı tek gözle çift görme sorunu yeniden aks ediyor. Yüksek tansiyon ve yüksek kan şekeri değerleri gözün en büyük düşmanı malesef.

Hipermetrop olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…