Yazılı Ehliyet sınavı zor mu?

bershead

Megapat
Merhabalar, 18 yaşındayım üni sınavına hazırlanıyorum arabayı rahatça kullanabiliyorum ama şu yazılı olan e-sınav dan korkuyorum. Üni sınavından dolayı her saat sınava çalışıyorum acaba bu e-sınav soruları çok mu zor oluyor, şuan çalışmasam olmaz mı? Sınava son 1-2 hafta kala çalışsam yapar mıyım? (Dün ilk defa teorik kurs aldım, haftanın her günü gidecekmişim)

Size ufak bir soru bankası verecekler. Sorular o kitaptan çıkıyor. Son derece basittir ancak sınav giriş belgenizde mühür olmasına dikkat edin. Bazen unutabiliyor sürücü kursları.

Şimdiden başarılar dilerim.

Baya kolay. Hiç çalışmadan 84 puan almıştım. Ama biraz trafik bilgin olması şart.
Katılıyorum. Tesadüf olsa gerek aynı mantıkla aynı puanı almışız :D Ehliyet sınavı diğer sınavlar gibi bilgiden ziyade genel kültüre kayıyor biraz. Çalışmadan da yapılabilir.

Hayır, zor bir sınav değil; soruları dikkatli okuyup mantığınızı iyi kullanın. Tabii, biraz trafik, ilk yardım ve motor bilgisi gerekli; "nasıl olsa kolay" deyip de hiç çalışmadan girmeyin.

70 ve üzeri alırsanız geçersiniz. Yanlış cevaplar, doğru cevapları götürmediği için yapamadığınız soruları sallayabilirsiniz. İnternet üzerinden çıkmış soruları çözebilirsiniz, benzer sorular çıkıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı