Yazılı notları ne kadar önemli?

Arkadaşların dediği gibi sizin hedefinizle alakalı. Zaten sınıfta kalma gibi bir durumunuz olmaz. Ben mesela güzel sanatlar üni. istiyorum, bana 80 gibi bir ortalama yetiyor, ona göre çalışıyorum. İş yine sizde bitiyor.
 
Sınav notları önemli fakat bu seneyi kendinizi üzmeden, çok kâale almayabilirsiniz fakat bu çalışılmaması gerektiği anlamına gelmez, aileniz de sorun çıkartmayacaksa ne âlâ. Geçen iki senede 99.6-99.7 civarı ortalama almıştım, 10 gün sonra sınavlarımız başlayacak.
Matematik, Türkçe, İngilizce derslerinde sorun yok fakat ezber derslerinden çok zorlanacağımı düşünüyorum. Sınıfı geçmemde bir sorun olmaz ve takdir alacağıma eminim, benim için bu sene sınıfı takdirle geçmem yeterli fakat geçen senelerden beklentiyi yükselttiğim için abilerime 90 altında alırsam büyük ihtimalle hesap vermem gerekecek, tedirginim.
 
Son zamanlarda bu yazılılar hayatımı alt üst etti. Zaten uzaktan eğitimden doğru dürüst bir şey anlamadım bir de günde 2 tane yazılı oluyorum ve notlarım eskisine göre çok kötü. 1. dönem ortalamam 95.5 ama bu dönem 90 civarı bekliyorum. Sizce bu puan üniversite sınavına çok etki eder mi yoksa ben mi abartıyorum? Gece 12'den beri fizik ve coğrafya çalışıyorum. Resmen içim daraldı D:

Derslerinizi kendinize ayıracağınız zihninizi geliştirecek fikirlerinizi değiştirecek bazı aktivitelerin önünde tuttuğunuz için olabilir dersi azaltıp mantıklı düşünmeye çalışmaya ne dersiniz?
 

Geri
Yukarı