Yazılım budur OEM yerine Mak key gönderdi

Makaleler
2
Yazılım budur'dan aldığım Windows 10 pro key Mak keymiş. OEM için mail attım. Bana geri döndüler ve bir tane daha kod attılar. O da çalışmadı. Bunu mailde belirtince bir daha da geri dönmediler. Hiç bir yerden ulaşamıyorum. MAK keyin bir sıkıntısı olur mu? OEM key nasıl talep edebilirim?

Şöyle bir sıkıntı var key her an patlayabilir kimse size güvence veremez. Bu keyleri birden fazla kişiye sattıklarında key patlıyor belki 1 ay sonra olur belki 1 yıl bir şey diyemeyiz. Bir sorun olursa satıcıya yazarsanız belki yenisini verebilir.

Ne telefon ne mail fayda etmiyor. Ne de şikayet var. Hepsini denedim aynı durum başıma geldi. Whatsapptan neler neler yazdım adamlara tınlamıyorlar bile.
Kendilerinden alışveriş yapmayın yaptırmayın.

Ne telefon ne mail fayda etmiyor. Ne de şikayet var. Hepsini denedim aynı durum başıma geldi. WhatsApp'tan neler neler yazdım adamlara tınlamıyorlar bile.

Mac ve OEM Key alırken göze almanız gereken bir risk idi bu. Sonuçta yaptığınız iş gray dediğimiz alanda. Yani ne legal diyebiliyoruz ne de ıllegal.

Bugüne kadar bu şekilde çok Key aldım ve sorun yaşamadım. Ancak aldığınız bu Key'lerin garantisi yok, bir yere başvuramazsınız, kurumsal yardım isteyemezsiniz.

Ben o nedenle alışverişlerimi "güvenli ödeme sistemi" olan yerlerden yapıyorum. Key ile ilgili bir problem çıkarsa, ödemeyi onaylamıyorum.

Ne telefon ne mail fayda etmiyor. Ne de şikayet var. Hepsini denedim aynı durum başıma geldi. Whatsapptan neler neler yazdım adamlara tınlamıyorlar bile.

Bunlar da batacak gibi sanırım. Son zamanlarda şikayetler arttı. Şu OEM işi de bitiyor artık vereceğiz 1000 lirayı.

Ben test etmek için almıştım onlardan key 9 lira civarıydı. Sahtekar olduklarını öğrenmiş oldum.

Geçen 3.70 tl ye aldım. Güzel çalışıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…