M Merdan Efe Hectopat Katılım 15 Temmuz 2020 Mesajlar 7 24 Ağustos 2021 #1 Merhabalar. Ben web tasarım öğrenmeye çalışan birisiyim ve dilleri hangi sırayla öğrenmem gerektiğini bilmiyorum. İlk olarak HTML temeli attım. Sonra sırayla hangi dilleri öğrenmeliyim? PHP HTML Java CSS ASP MySQL Bunların öğrenme sıralamasını merak ediyorum. Şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ağustos 2021
Merhabalar. Ben web tasarım öğrenmeye çalışan birisiyim ve dilleri hangi sırayla öğrenmem gerektiğini bilmiyorum. İlk olarak HTML temeli attım. Sonra sırayla hangi dilleri öğrenmeliyim? PHP HTML Java CSS ASP MySQL Bunların öğrenme sıralamasını merak ediyorum. Şimdiden teşekkürler.
Ecmel Megapat Sosyal Tayfı Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 6.117 Makaleler 3 Çözümler 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Front-End Developer 24 Ağustos 2021 #11 300319 dedi: Sıralama yoktur. Geliştirdiğin alana göre seçmen gerekir. Ancak web programlamayı diyorsan genel olarak şöyle; HTML (işaretleme dili) CSS (biçimlendirme dili) JS (JavaScript) PHP / ASP.NET (geliştirme alanına göre) MySQL (veya X bir database) Genişletmek için tıkla... JS'den sonra vue, react, angular vb. bir framework öğrenilirse daha güzel olur hocam. Genel olarak sıralamayı güzel yapmışsınız. Artı 0 Eksi
300319 dedi: Sıralama yoktur. Geliştirdiğin alana göre seçmen gerekir. Ancak web programlamayı diyorsan genel olarak şöyle; HTML (işaretleme dili) CSS (biçimlendirme dili) JS (JavaScript) PHP / ASP.NET (geliştirme alanına göre) MySQL (veya X bir database) Genişletmek için tıkla... JS'den sonra vue, react, angular vb. bir framework öğrenilirse daha güzel olur hocam. Genel olarak sıralamayı güzel yapmışsınız.
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.760 Makaleler 63 Çözümler 478 24 Ağustos 2021 #12 @Ecmel Framework dahil etmeden direkt dil ile öğrenmeyi kast ettim zaten hocam. İyi bir web geliştirici olmak için artık onlar gerekli Artı 0 Eksi
@Ecmel Framework dahil etmeden direkt dil ile öğrenmeyi kast ettim zaten hocam. İyi bir web geliştirici olmak için artık onlar gerekli
Thermes Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 21 Kasım 2014 Mesajlar 5.437 Makaleler 61 Çözümler 4 24 Ağustos 2021 #13 300319 dedi: @Ecmel Framework dahil etmeden direkt dil ile öğrenmeyi kast ettim zaten hocam. İyi bir web geliştirici olmak için artık onlar gerekli Genişletmek için tıkla... Kesinlikle. @Trascendentium cezan hayırlı olsun hak ettin Artı 0 Eksi
300319 dedi: @Ecmel Framework dahil etmeden direkt dil ile öğrenmeyi kast ettim zaten hocam. İyi bir web geliştirici olmak için artık onlar gerekli Genişletmek için tıkla... Kesinlikle. @Trascendentium cezan hayırlı olsun hak ettin