MTurkmn Megapat Katılım 5 Ağustos 2014 Mesajlar 504 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Eylül 2014 #1 Yazilim kitabi okuyorum fakat İngilizce kaynaklardan okumak istiyorum. Kursa fln gitmek istemiyorum. Yazilim kitabi okuyacak kadar anlasan yeterli. Tavsiyelerini nelerdir
Yazilim kitabi okuyorum fakat İngilizce kaynaklardan okumak istiyorum. Kursa fln gitmek istemiyorum. Yazilim kitabi okuyacak kadar anlasan yeterli. Tavsiyelerini nelerdir
Ztax Hectopat Katılım 24 Mayıs 2014 Mesajlar 513 Yer Ankara 6 Eylül 2014 #2 İlk başta yazım yanlışlarınızı düzeltin ceza yiyebilirsiniz. Yaşınız kaç? Yani İngilizce seviyeniz ne kadar?
İlk başta yazım yanlışlarınızı düzeltin ceza yiyebilirsiniz. Yaşınız kaç? Yani İngilizce seviyeniz ne kadar?
MTurkmn Megapat Katılım 5 Ağustos 2014 Mesajlar 504 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Eylül 2014 #3 Ztax dedi: İlk başta yazım yanlışlarınızı düzeltin ceza yiyebilirsiniz. Yaşınız kaç? Yani İngilizce seviyeniz ne kadar? Genişletmek için tıkla... 23 yaş. İngilizce seviyem başlangıç diyelim.
Ztax dedi: İlk başta yazım yanlışlarınızı düzeltin ceza yiyebilirsiniz. Yaşınız kaç? Yani İngilizce seviyeniz ne kadar? Genişletmek için tıkla... 23 yaş. İngilizce seviyem başlangıç diyelim.
Ztax Hectopat Katılım 24 Mayıs 2014 Mesajlar 513 Yer Ankara 6 Eylül 2014 #5 Bana mesela hangi sınıf derecesinde biliyorum deseniz?
MTurkmn Megapat Katılım 5 Ağustos 2014 Mesajlar 504 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Eylül 2014 #6 Pc terimlerini okuyup anliyorum. Klasik düzey hani okul seviyesinde öğretilen İngilizce
Ztax Hectopat Katılım 24 Mayıs 2014 Mesajlar 513 Yer Ankara 6 Eylül 2014 #8 Size tavsiyem hangi tür yazılımları öğrenmek istiyorsanız internet üzerinden Türkçe Pdf'leri indirin. Son düzenleme: 6 Eylül 2014
Size tavsiyem hangi tür yazılımları öğrenmek istiyorsanız internet üzerinden Türkçe Pdf'leri indirin.
MTurkmn Megapat Katılım 5 Ağustos 2014 Mesajlar 504 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Eylül 2014 #9 Lise hocam ama çok iyi deglm. Başlangıç diyelm
Ztax Hectopat Katılım 24 Mayıs 2014 Mesajlar 513 Yer Ankara 6 Eylül 2014 #10 Tamam. Dediğim gibi Türkçe Pdfler indirin. Ben öyle yapıyorum. Mesela C dili Java dili ve PHP dilinin Türkçe pdflerini indirdim. Son düzenleme: 6 Eylül 2014
Tamam. Dediğim gibi Türkçe Pdfler indirin. Ben öyle yapıyorum. Mesela C dili Java dili ve PHP dilinin Türkçe pdflerini indirdim.