Bu sene yazılım mühendisliği bölümü kazandım, masaüstü ve laptop almayı planlıyorum. Seçtiğim ürünler nasıldır, sizce bu fiyatlara daha iyileri var mıdır, kronik sıkıntıları var mıdır, bilen varsa yazabilir mi?
Laptoplarda Acer veya Lenovo olanı alırsam üniversiteden dolayı vergi indirimi oluyor daha uyguna geliyor.
Laptopta amacım üniversiteye gidip gelirken getirmek, onun haricindeki işlerimi masaüstünde yapmayı planlıyorum zaten fakat hangisi yazılım için daha yeterli olur bilemedim.
ne olursa olsun devlet olsun gerçekten devlet her zaman daha iyidir eğer bu sene çalışacaksan tutturabilirsin ben bu sene mezuna bırakmayı düşündüğüm için çalışmamıştım ama sıralama böyle gelince bu sene de bırakmak istemedim mezuna ve bu sene bilgisayar ve yazılım mühendisliği bölümlerinde çok ciddi düşüş var iyi olan bazı üniler kontenjanlarını dolduramamış bile iyi çalışırsan istediğin bölüme üniye girersin istersen buradan sıralamalara bakabilirsin senin için referans olur Yazılım Mühendisliği 2025 Taban Puanları ve Başarı Sıralaması (Son 4 Yıl) - Kazanabilirsin
Ne olursa olsun devlet olsun gerçekten devlet her zaman daha iyidir eğer bu sene çalışacaksan tutturabilirsin ben bu sene mezuna bırakmayı düşündüğüm için çalışmamıştım ama sıralama böyle gelince bu sene de bırakmak istemedim mezuna ve bu sene bilgisayar ve yazılım mühendisliği bölümlerinde çok ciddi düşüş var iyi olan bazı üniler kontenjanlarını dolduramamış bile iyi çalışırsan istediğin bölüme üniversiteye girersin istersen buradan sıralamalara bakabilirsin senin için referans olur Yazılım Mühendisliği 2025 Taban Puanları ve Başarı Sıralaması (Son 4 Yıl) - Kazanabilirsin
Evet hocam bu sene sıralamalar bayağı düşmüş gibi. Seneye umarım daha da düşer de girebilirim. Vakıflar gerçekten ateş pahası. Ben o ücretleri 4 senelik zannediyordum meğerse senelikmiş .